vrijdag 31 januari 2014

Beauty Spending diary #1

Hey hey,

Vandaag introduceren wij een nieuw item die jullie na vandaag elke maand eenmalig zal terugkeren. Zelf waren wij heel erg benieuwd naar onze uitgaven per maand en jaar van beauty producten. Wij kwamen op het idee om onze beauty aankopen per maand bij te houden. Wij kozen daarom ook voor de naam: Beauty Spending Diary.


Ik denk niet dat wij de enige zijn die soms naar onze stash kijken en denken: "wow, hoe heb ik dat allemaal bij elkaar verzameld en wanneer?". Omdat het ons interessant leek om dat bij te houden hebben wij een nieuw item bedacht voor de site. Namelijk de Beauty Spending Diary, in dit item zullen wij elke maand bij houden wat wij kopen aan beauty producten en hoeveel dit allemaal heeft gekost. Zo kunnen wij aan het einde van het jaar zien hoeveel wij in totaal aan beauty hebben gespendeerd.

Wij zullen in deze diary alleen onze makeup, lip en nagel producten bijhouden. Wij hebben er bewust voor gekozen om het bij deze producten te houden, omdat verzorgingsproducten in principe vanzelfsprekend zijn en omdat wij daarin niet vaak producten kopen die wij niet "nodig" hebben.
Het kan zijn dat je bepaalde producten al in reviews hebt zien langskomen of dat ze er helemaal niet zijn geweest. Ook kan het zomaar zijn dat ze nog op de site worden geplaatst. Maar hé...schroom niet om te vragen naar een review van een product als je er geïnteresseerd in bent. Je kunt het altijd in de reactie plaatsen of een mail sturen.

In dit artikel zal je de producten zien die wij de afgelopen maand hebben gekocht. Naast de gekochte producten staat de prijs en tot slot de totaal prijs van de gekochte producten.
Ok; en nu op naar onze aankopen.

In de maand januari kochten wij de volgende producten:

Sherr
  • Catrice celtica le Paralilac                           € 2,89
  • Sleek palette: Garden of Eden                     € 9,99
  • EOS lipbalm: Honeysuckle Honeydew       €5,25
Totaal:                                                                    €18,13


Xan
  • Babylips: Pink Punch                                   € 3,49
  • Sleek: Garden of Eden                                 € 9,99
  • Sleek: Circus                                                € 5,-
Totaal:                                                                    €18,48
Zoals je ziet hebben wij de afgelopen maand niet veel uitgeven aan beauty producten. We moeten daarbij ook bekennen dat er, naar onze mening, geen leuke must haves zijn tegen gekomen. We zijn benieuwd wat er de komende maand in onze diary zal komen te staan.
Wat zijn jou beauty aankopen van de afgelopen maand geweest?
-XOXO-
Xan & Sherr

2 opmerkingen:

  1. Garden of Eden is echt een mooi palette vind ik! :D Ik wil zelf deze maand nog de babylips gaan kopen en een leuke blazer

    BeantwoordenVerwijderen