vrijdag 10 januari 2014

Favorieten 2013: Xan


Hey hey,                                                                                        
We zijn alweer 1,5 week in het nieuwe jaar maar ik wil nog graag mijn favorieten van het afgelopen jaar met je delen. Een kleine terugblik naar producten die ik het meest heb gebruikt en die een plekje hebben weten te krijgen in mijn makeup hartje. Benieuwd naar de producten? Klik dan snel verder om te lezen.
Ik zal in deze post de producten weergeven en kort vertellen waarom dit mijn favoriete producten van 2013 waren. Onder elke foto zijn de namen van de producten van links naar rechts te lezen. 
Gezicht
VLNR: MAC mineralize blush: Simmer - Sleek: Blush by 3: Pink Sprint - MAC Studio Fix powder plus foundation

Als het gaat om makeup op mijn gezicht; vind ik de basis het belangrijkste. Hierbij is mijn foundation het meest belangrijkste. Het afgelopen jaar was ik toe aan een nieuwe foundation. En zoals je weet is de zoektocht naar een goede foundation (altijd) een drama. Ik vond mijn foundation na een lange zoektocht in de MAC; ik ben er sindsdien helemaal weg van en gebruik hem iedere dag. Verder gebruik ik voor mijn "every day" look het Sleek blush palette en uit dat pallete de kleur Pink Parfait het meest. Simmer gebruik ik ook redelijk vaak maar ik moet bekennen dat ik bang ben om het op te maken. Reden: De pigmentatie is super en het ziet er ook zo mooi uit! Kijk naar de swirl!

 Ogen

VLNR: Sleek: Storm palette - Sleek: Sunset palette - Maybelline Color Tattoo: Permanent Taupe - Maybelline Color Tattoo: Infinite White 

Ja; je ziet het goed; 3x pan geraakt in mijn Storm palette. Ik denk dat ik daar geen woorden aan hoef toe te voegen. Bij het Sunset palette is er nog geen één pan geraakt, maar daar ben ik ook goed op weg. Deze twee paletten heb ik zeker ontelbare keren in mijn handen gehad om de meest simpele en snelle "good to go" looks mee te maken. En de Color Tattoos hebben voor mij de functie van een goede basiskleur bij deze paletten.

Lippen 

VLNR: MAC lipstick: Feel my pulse - MAC lipstick: Up the Amp - Rimmel: Apocalips: Light Year - MAC lippotlood: Heroine - MAC lippotlood: Nightmoth

Wat heeft MAC mij gek gemaakt het afgelopen jaar met hun producten. Vooral met de lipkleur Heroine; eigenlijk met alle paarse tinten die er het afgelopen jaar zijn uitgekomen. Het jaar dat het voor mij duidelijk was geworden dat ik gek ben op paarse liptinten. Wie weet is het een fase; we zullen het zien maar voor nu kijk ik wel uit naar de Heroine lipstick die MAC in het vaste assortiment zal plaatsen. Mijn droom wordt eindelijk werkelijkheid!

Lichaam

VLNR: The Body Shop: body butter: Honeymania - Lush: Lemony Flutter - Lush: Skindrink

Dit zijn in principe de winterfavorieten van het afgelopen jaar. Op de Lemony Flutter na. Die gebruik ik het hele jaar door. Mijn nagelriemen en handen kunnen er niet meer zonder. De skindrink is voor mij een lifesaver geweest toen mijn huid droger werd vanwege de koudere dagen. En bij The Body Shop is de honinggeur mijn favoriete product; oow nee ik jok. Samen met Vanille geur is het een favoriet product. En de body butter is in de winter ideaal voor mijn huid.

Dat waren alweer mijn favorieten van 2013. Ik denk dat enkele wel favoriet zullen blijven maar velen zullen ook minder worden. Ik ben benieuwd welke nieuwe producten dit jaar mijn hartje zullen veroveren.

Wat zijn jou favoriete producten van het afgelopen jaar?

Love,
       Xan

2 opmerkingen:

 1. Wauw mooie en fijne producten! De MAC miniralize blush vind ik overigens het mooiste, die staat zooo hoog op mijn wishlist hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje. Ja de miniralize blush van MAC is echt top. Zeker een aanrader.
   Love,

   Verwijderen