A pretty little introduction

bron: www.weheartit.com


Welkom op onze blog. Wij, Xan en Sherr lopen al een tijdje met het idee om een blog te beginnen. Na lang wikken en wegen hebben wij eindelijk de stap genomen en zie hier het resultaat.


Hieronder zullen wij een korte introductie geven over wie wij zijn en wat je op deze blog zou kunnen verwachten.
Ik heet Xan. Ik ben 25 jaar oud en van Surinaamse afkomst. Ik ben net afgestudeerd maatschappelijk werkster. Het was zwaar maar ik heb het gehaald! Maar goed, om terug te komen op mezelf: samen met één broertje woon ik nog lekker, gezellig met mijn ouders in Almere. Naast het studentenleven hou ik mij verder nog bezig met make-up(sinds kort), kleding (LOVE shopping), film, series en keyboard spelen, nou ja oefenen en een tiener groep in de kerk begeleiden. Kort gezegd: ik doe veel.
Voor nu is het wat ik wil delen. Vragen zijn altijd welkom.

Ik ben Sherr en 26 jaar oud. Ik vind het erg moeilijk om mijzelf kort voor te stellen omdat ik op zulke momenten meestal een black out krijg. (Die heb ik nu dus....) Nou, ik ben van Arubaanse afkomst en woon al vijftien jaar in Nederland samen met mijn moeder en broer. Ik heb een vriend waar ik al vier jaar mee samen ben. Ik hou mij graag bezig met make-up en heb sinds kort een obsessie voor nagellak. Als het kon woonde ik in de Kruidvat. En Panda beren vind ik de schattigste dieren ter wereld =). Daarnaast lees ik dagelijks blogs, kijk ik graag films en series en hou ik er erg van om in de keuken te staan. Meer over mij zal wel te lezen zijn in mijn blogposts en ook sta ik altijd open voor vragen. Dus stel ze gerust!

De vraag is natuurlijk wat jullie van ons kunnen verwachten op deze blog?
Op deze blog zullen wij schrijven over onderwerpen die wij in het dagelijks leven tegenkomen en die wij graag met jullie delen. Dit kunnen onderwerpen zijn als haarverzorging, kleding, make-up, eten, school, werk kortom van alles wat.

Tot gauw!