maandag 17 augustus 2015

Vacation: Napels

Hey hey,

Oh mine het is al een maand geleden (als het niet langer is) dat ik besloot om een midweek naar Napels te gaan. Ja; gewoon zomaar omdat het kan. Altijd leuk de spontane reisjes. Ik heb vier gezellige actieve dagen met mijn nichtje in Napels doorgebracht. Ondanks het een tijdje geleden was wil ik enkele foto's met je delen. 
Voor de eerste keer Napels...geen idee wat ons te wachten stond. Spannend; veel gepland hadden we ook niet; we zagen het allemaal wel. Na twee uurtjes vliegen kwamen we aan in het heerlijke warme Napels. We hebben de dagen wandelend door de smalle straatjes waar er veel kraampjes en winkeltjes te vinden waren. Ook genoten we van de zijstraatjes met typische was die er buiten hing; de mooie, ouderwetse gebouwen met bloemen versierde balkonnetjes.


De derde dag bezochten we de oude verwoeste stad, Pompei. Heel indrukwekkend om daar te lopen en te bedenken dat het ooit een levende stad was voor het onder de lava van de Vesuvius verdween. En aan het einde van de deze dag hebben we natuurlijk de krater van de Vesuvius bezocht. Grappig als je achteraf beseft dat je gewoon op een "slapende" vulkaan hebt gelopen. Hahahha...Het had zomaar wakker kunnen worden...hahahah...
Love, 
     Xan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten