vrijdag 3 januari 2014

P2: Dinner For Two Swatches + look


Hi allemaal,

Zoals jullie een tijdje terug konden lezen, waren Xan en ik naar Düsseldorf gegaan. Ik moest en zou een leuke palette kopen van P2. Ik vond de combinatie zo mooi en vandaag kunnen jullie lezen of deze impulsieve beslissing het waard was.Het is een klein rond palette die je, als je zou willen, zo in je broekzak kan meenemen. Het heeft een draaideksel; iets wat ik persoonlijk een beetje onhandig vind. Ik raak die dingen altijd kwijt en heb dan ook liever een klikdeksel of iets dergelijks. De deksel is doorzichtig en dat is wel handig want zo kan ik in één oogopslag zien welke kleuren ik voor mij heb.
Dinner For Two bestaat uit twee kleuren. Als je goed kijkt bestaat het eigenlijk uit 3 kleuren aangezien de bruine kleur een cremewitte swirl heeft. Allebei zijn shimmery en je zou met beide een leuke look kunnen maken.De swatches! Links de olijfgroenachtige kleur en rechts de bruine kleur. Het pigment is echt heel goed, dit is al na een veeg! Ik had alleen wel verwacht dat de bruine kleur iets donkerder zou zijn. De oogschaduw is een klein beetje poederig, maar dat vind ik geen probleem. Ik breng poederige oogschaduw meestal deppend aan om zo de fall out te beperken.En dan een snelle look die ik maakte met de twee kleuren. Wat mij opviel was dat de kleuren op het ooglid minder pigment hadden. De kleuren zijn gelukkig wel opbouwbaar en ach voor die prijs is het wel een leuke toevoeging aan mijn stash. Het is een mooi en simpel palette die ik zou meenemen wanneer ik niet met teveel grote producten wil sjouwen.

Ik heb het Dinner For Two palette gekocht bij de DM in Düsseldorf voor euro 2,95,-. In Nederland is het merk helaas nog niet te vinden, wat ik echt jammer vind, want ze hebben leuke en betaalbare producten.

XOXO!
Sherr

4 opmerkingen: