vrijdag 17 januari 2014

Dior Diorific: Ange Bleu


Hey hey,

Ik was al een hele tijd op zoek naar een rode lipstick. Niet een "gewone" rode lipstick maar naar een mooie klassieke rode kleur. Ik had nog geen knalrode kleur in mijn collectie en vond het dus tijd worden. Tijdens een actie bij de ICI Paris kwam ik deze mooie kleur tegen en ik kreeg een meteen een wauw gevoel. Beniewd naar mijn mooie rode kleur?Ik kocht de lipstick: Diorific 013 Ange Bleu. De lipstick wordt beschermd door een hele mooie goudkleurige doos. Op de doos staan zowel de naam als het gewicht en inhoud vermeld.  De huls van de lipstick, wauw, wat een mooie huls. Een huls om verliefd op te worden. Zoals je ziet is hij heel erg classy. Op de onderstaande foto kun je de huls staand zien.


Ik gaf het al aan maar nog één keer dan: Ik vind de huls echt een plaatje om naar te kijken. Hij glanst ook zo mooi. Ik moet zeggen dat ik in het begin zonde vond het aan te raken door de vingerafdrukken. Zucht..maar ja ik heb het niet gekocht om het in de kast te laten staan. 


Op de bovenstaande foto (swatches) kun je zien dat het een best intense kleur is. Het is een mooie dieprode kleur met een goede pigmentatie. De lipstick heeft een blauwe ondertoon. Na het weghalen van de swatches bleef de kleur op mijn arm nog duidelijk zichtbaar. Ik vond dat een goed teken, want dat kan betekenen dat de lipstick lang te dragen is zonder vaak bij te werken. Dit heb ik natuurlijk zelf ook uitgeprobeerd en ik mag met trots zeggen dat het klopt. Na enkele maaltijden gegeten te hebben bleef de lipstick goed zitten. Deze lipstick kan gerust langer dan een halve dag blijven zitten. 


Op de bovenstaande foto zie je dat ik de lipstick op heb. Ik vond het moeilijk om de juiste kleur te vangen met de camera, de kleur neigt namelijk naar oranje op de foto terwijl het juist wat blauwer is in de realiteit. 

Ik kocht de lipstick met 40% korting maar de normale prijs van is €39,-. De lipstick is onder andere verkrijgbaar bij de ICI Paris. En toevallig zag ik dat hij op de website nu voor €35,10 verkrijgbaar is.

Love,
          Xan

2 opmerkingen:

 1. Oef damn GUUUUURL! Ya look FAB. Schitterende kleur, maar ook heerlijk die korting eroverheen. Dat is natuurlijk helemaal mooi. Hij komt zo goed tot zijn recht, maar je hebt ook echt parelwitte tanden, lovely. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you. Ja kortingen zijn geweldig =D (tenzij we op een no buy hebben).
   Love,

   Verwijderen