maandag 20 januari 2014

Xan's must see movies 2014

Hey hey,

Ook dit jaar staan er weer nieuwe films op de bioscoop agenda. Enkele van deze films komen wel in de Nederlandse bioscopen uit; anderen helaas niet. Dit vind ik persoonlijk altijd nog wel jammer. Maar hé, houdt me niet tegen om er naar uit te kijken en achteraf toch te zien.  Benieuwd wat er op mijn filmlijstje voor 2014 staat? Kijk dan snel even mee?About Last night
Ik ben gek op romatische komedie films; lekker op de bank met een bak ijs en chillen. About last night is ook zo'n meidenfilm. De film gaat over twee koppels die verschillende situaties in hun relatie tegenkomen. Leuk in deze film, vind ik, is dat het verschil in denkwijze en interpretatie van mannen en vrouwen naar voren komt.

Captain America: The winter soldier
Eerlijk gezegd ben ik geen fan van Captain America maar de reden dat ik deze film wil zien is omdat ik wel fan ben van The Avengers. En ik heb een belofte aan mezelf gedaan om dan ook echt alle heldenfilms (die te maken hebben met The Avengers) te kijken aangezien er nog een Avengers film uit zal komen. En hé...soms is het gewoon leuk om een heldhaftige held een regio/stad/wereld te zien redden.

Rio 2
´Let me take you to Rio,Rio fly over the ocean like an eagle´. Ik hou van animatie films; ik word er zo vroulijk van. Van de film Rio word ik zo vrolijk; een leuke film om naar te kijken als je niets te doen hebt of als je jezelf even wilt opvrolijken. Ik ben benieuwd of Rio 2 mij dit gevoel ook zal geven. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

 Dawn of the planet of the apes
Ik vond Rise of the Planet of the Apes een hele goede film maar ik had niet verwacht dat onze Caeser weer terug zou keren. Althans niet dat hij een oorlog tegen de mensheid zou creëren had ik niet verwacht. Ik ben benieuwd hoe dit verhaal zal aflopen.
 
Verder zou ik de volgende films nog willen zien; deze films hebben helaas nog geen trailer.
- Think Like a man too
- Transformers: Age of extinction
- Teenage Mutant Ninja Turtles

Ik zal waarschijnlijk niet voor alle bovenstaande films naar de bios gaan. Ik zal enkele waarschijnlijk pas bekijken als ze niet meer in de bioscoop draaien. Er is maar één die ik héééél graag in de bioscoop wil zien en dat is Dawn of the planet of the Apes. De keus gaat uit naar deze film vanwege het beeld en de geluidseffecten.

Kijk jij nog uit naar films die nog uit moeten komen?
 
Love,
       Xan

2 opmerkingen: