maandag 3 februari 2014

Do you love going to Circus?

Hey hey,

Een week geleden deed ik met Sherr een aantal inkopen bij Alice & Jo. Het was de bedoeling dat ik één ding in het winkelmandje zou af rekenen. Maar tijdens het online shoppen zag ik een nichtje van de familie Sleek en ik kon haar natuurlijk niet achgerlaten. Ik kreeg haar ook voor een goede prijs mee. Benieuwd?
Dit zekere nichtje is geboren in, als ik mij niet vergis, de lente van 2010. Ze werd geboren onder de naam Circus. En wat heeft Circus kleurrijke eigenschappen. Maar voor we haar kleurrijke eigenschappen bespreken; kijken we natuurlijk eerst naar haar uiterlijk.


Aan de mooie rechthoekige vorm en de naam op het palette; kun je zien dat Circus bij de familie Sleek hoort. Maar omdat dit palette een Limited Edition is; onderscheidt zij zich door haar mooie rode kleur. Als je het palette opent, komen de 12 kleurrijke eigenschappen van Circus je tegemoet. Verder heeft het palette een spiegel een een sponsapplicator.

 
De kleuren in dit palette hebben geen namen maar ik ben van mening dat de kleuren voor zichzelf spreken.
De bovenste rij bestaat uit (vlnr):
- Matte rood/roze
- Paarse shimmer 
- Matte lichtroze
- Matte wit
- Matte geel
- Matte roze
 

 
De onderste rij heeft de kleuren (vlnr):
- Matte Gitzwart
- Matte Lila
- Lichtgroene shimner
- Matte lichtblauw
- Donkerblauwe shimmer
- Matte oranje
 
De pigmentatie van dit palette vind ik SUPER. Er zitten naar mijn mening mooie zomer kleuren bij. Ik kijk er naar uit om met dit palette aan de slag te gaan. De kleuren waarvan ik zeker weet dat ik ze vaak zal gebruiken zijn:  de paarse shimmer (rij 1), de lichtgroene shimner, de matte lichtblauw en de donkerblauwe shimmer uit rij 2.
 
Ik heb het Circus palette voor €5,- bij Alice & Jo gehaald. Ze hebben het palette nog voor deze prijs. Ik zeg: "Neem gezellig even een kijkje."
 
Heb jij weleens inkopen gedaan bij Alice & Jo?
 
Love,
       Xan

6 opmerkingen:

 1. Wauw, super pigment! Echt een gaaf palette met die felle kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is echt heel heftig, wel gaaf.. ben benieuwd welke look je ermee kunt maken! Ik zou het alleen nooit dragen haha! Leuk blog hebben jullie! Ik volg jullie nu via bloglovin! :) X

  www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. love your new palette maybe we can follow each other :)
  let me know so i can follow you back
  Curly Glow

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een heel mooi palette! Die pigmentatie ziet er super uit.

  BeantwoordenVerwijderen