maandag 24 februari 2014

MAC: Pro Colour 4 compact

Hey hey,

Een paar weken geleden was ik in de grote stad Amsterdam. Mijn doel was om een pro palette van MAC te halen. Een cadeau die ik mezelf al een lange tijd wilde geven. Ik wist nog niet met welke kleuren erin. Oow nee; één kleur was zeker. Dat was de kleur Cranberry. Een kleur die ik al langer op het oog had maar niet los wilde kopen. Maar omdat ik niet wist welke kleuren ik nog bij het palette moest toevoegen vroeg ik hulp aan een van de make-up artist.
Ik ging het pro palette waarin er vier oogschaduws in kunnen. Het palette zit verpakt in een zwarte doos waarop staat welk pro palette het is. Het palette zelf is net als de doos vierkant (Geen verassing). Het palette heeft, wat naar mijn mening handig is, een doorzichtige front. Handig omdat je dan meteen de prachtige kleuren kunt bewonderen.


Het palette gaat open en dicht door een magneetsysteem. De kleuren zijn trouwens ook makkelijk te vervangen door een klik en magneetsysteem. Zeker handig want op de achterkant van de mono's staan de namen.

Boven: Rose - Cranberry
Onder: Embark - Antique

Ik zei het al eerder; Cranberry moest en zou mee naar huis gaan. Om het een passend geheel te maken vroeg ik dus om advies. Toen de kleurencombinatie Rose, Cranberry, Embark en Antique werden voorgesteld; begon het poppetje in mijn hart te springen en te juichen. Yep, dat was het, zeker weten; mijn palette was compleet. 
Swatches
Zijn ze niet prachtig? Ik vind ze in ieder geval heel mooi om naar te staren en te gaan gebruiken. Zoals je kunt zien heb ik maar één matte kleur genomen. Dat is de kleur Embark; een donkerbruine kleur. De rest van de kleuren bevatten shimmers.
Rose is een licht roze kleur.
Cranberry een rood/ roze kleur.
Embark een donkerbruine matte kleur.
Antique een koper/bruine kleur.

                                       
 Ik heb de kleuren voor deze look als volgt gebruikt:
Rose in mijn binnenste ooghoek
Cranberry op het bewegend ooglid
Embark in de crease en outer v
Antique in de outer v

Het Pro palette van 4 kost €6,50 en de oogschaduws zijn per stuk €13,00. En dat is was in totaal €58,50. Een aardig bedrag is het zeker. Mocht je het wat aan de prijzige kant vinden; kun je beginnen met een Pro palette met 2 oogschaduws of je koopt een groot palette en vult het palette iedere keer aan.

Love,
     Xan

3 opmerkingen:

  1. Oh my god, so pretty! WOAH, Antique is echt gorgeous, maar ook van die lekkere felle en sprekende kleuren, maar alsnog voor dagelijks gebruik. De pigmentatie.. om te kwijlen.. <3

    BeantwoordenVerwijderen