woensdag 25 april 2012

Geshopt: BeautyGloss Party

Hey Hey!

Ik heb natuurlijk geshopt tijdens de beautygloss party. Er waren zoveel leuke dingen dat ik het echt niet kon weerstaan! De rijen hebben er trouwens ook gezorgd dat het niet meer is geworden haha. Daar ben ik dus best blij om =P Maar goed willen jullie zien wat ik allemaal heb gekocht?




Zelf vind ik dus dat ik mij niet geheel heb uitgeleefd. Ik wilde heel graag ook nog een paar lipsticks van Rimmel halen omdat het zij echt een goede aanbieding hadden op het feest. Maar die rij... Daar had ik om eerlijk te zijn niet zoveel zin in. Mijn schoenen begonnen ook erg veel pijn te doen van het lange staan dus ja Rimmel werd bruut overgeslagen!

Kijk mij dan helemaal off topic gaan! =P Mijn aankoopjes dat is wat je natuurlijk wilt zien! Ik zal je niet langer in spanning houden. =)


De stand van Sally Hansen had de aanbieding: drie producten voor euro 15,- Ik had een goede base coat nodig omdat ik nu rondloop met grijze nagels na een desastreuse ervaring met blauwe nagellak. Ik heb hele goede verhalen gehoord van Sally Hansen maar vond de producten altijd een beetje prijzig. Vandaar dat ik nu echt gebruik moest maken van deze aanbieding. Ik was ook erg benieuwd naar de nagellak stickers en deze heeft een erg lief design! En ja mensen ik heb ALWEER een roze nagellak gekocht! Maar deze tint roze heb ik nog niet! (denk ik) Ik kreeg een mini handcreme erbij wat ik erg lief vond! Bij LUSH heb ik de Lemony Flutter gehaald. Deze wilde ik al een tijdje uitproberen en heb dus nu mijn kans gepakt. Het massagehartje heb ik eigenlijk impulsief gehaald. ( Na die heerlijke handmassage moest ik het echt hebben ) En Sweetie Pie is mijn favoriete shower jelly van LUSH. Bij de stand van Enchantra wilde ik erg graag een NYX lipstick, maar deze was gebruikt en ook de laatste (erg zonde). Xan wilde graag nog een Sleek palette en nam de Curacao mee. Ik heb ook deze prachtige palette gehaald samen met... ja je ziet het al nog een glitternagellak! =D deze is zo prachtig!

Close up van mijn lakje =)


De mooie kleurtjes in het palette


De reviews en swatches komen later nog! Even geduld =D

XOXO!
Sherr

2 opmerkingen:

  1. Mooie aankoopjes, het sleek palette wil ik ook nog eens. Maar ik weet van mijzelf dat als ik ga dat ik dan gelijk te veel koop!
    Gaan jullie trouwens 10 juni mee naar het feest van enchantra?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja ik ken dat ik wil ook nog graag het original en de storm palette :D
      wat voor feestje heeft Enchantra dan? Want dat wisten we nog niet

      Verwijderen