donderdag 19 april 2012

Follow Us!

Hello!

Social media.. We komen er elke dag mee in aanraking. Misschien zijn wij wel van de oude garde hoor, maar het duurde wel een tijdje voordat wij overstag gingen. Wij zijn van de buitenspeel of laten we zeggen buiten loop generatie. Het enige wat je had toen wij jonger waren (Lees: 15/ 16 jaar) was MSN. Daarna kwam Partypeeps2000.com. Of voor de insiders PP2G. Als je dit kent HOLLA! Anyway dit ging nog even een paar jaar door en toen.... kwam Facebook. Wij wilden geen Facebook No Sir! Wij wilden totaal niet mee gaan in deze nieuwe hype! Noem ons oud! Maar Nee! Uiteindelijk ging Xan overstag... toen begon het overhalen van Sherr. Die overigens na lang tegen sputteren uiteindelijk ja zei. Maar daar gaat deze post niet over... Lees maar even mee

Vorige week tijdens de blogsessie kregen wij allemaal de tip om gebruik te maken van Social Media bij het groot maken van je blog. Daar hoort dus ook Twitter, Youtube en Facebook bij. Twitter is op zich wel handig, je blijft zo op de hoogte van alles. Dus na lang nadenken en na wikken en wegen hebben wij besloten dat wij ook mee gaan met de meute en een twitter aan moesten maken. Hierbij de primeur!

Volg ons op @Xan388 en @Sherr1988

Aan het begin zal het nog niet veel spannends zijn hoor, maar hou vol! Wij moeten nog even wennen eraan =) Vooralsnog volgen wij alleen elkaar and that's sad! *hint*Sinds kort is er ook Instagram voor Android. Aangezien wij trotse eigenaars zijn van de Samsung Galaxy SII hebben wij nu pas de kans gekregen om foto's beter en leuker te kunnen delen met de wereld. Wij zijn echte fotomakers en houden van de camera. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken er een foto van =)

Heb je interesse in onze wereld in foto's dan zijn wij te vinden via

Xan3 en Sherr1988

Oh, en Youtube... Daar denken we nog over na. Het is een hele grote stap om jezelf te filmen. Plus wij denken dat wij al genoeg grenzen hebben verlegd voor een dag! =)
Tot Follows!

XOXO!

6 opmerkingen: