woensdag 11 april 2012

What is Up?!

Helleuw!

Zoals jullie vast wel hebben gemerkt is het van mijn kant een beetje rustig geweest op de blog. Door een serie van omstandigheden heb ik de laatste tijd niet de mogelijkheid of de zin gehad om te bloggen. Je kent het vast wel, er gebeurd van alles in je hoofd en om je heen waardoor het moeilijk voor je wordt om je ergens op te focussen. Dat is hoe het voor mij de laatste tijd was.

Het gaat momenteel wat beter en hoewel er nog steeds veranderingen plaatsvinden in mijn leven heb ik wel weer de zin gekregen om te gaan bloggen.

Ondanks het feit dat ik niet met mijn hoofd bij het bloggen zelf was, heb ik natuurlijk niet geheel onder een rots gelegen als het gaat om nieuwtjes =) En daarmee bedoel ik dan ook echt OPI nieuwtjes =P Deze wil ik natuurlijk maar al te graag met jullie delen!


New York City Ballet Collection

Eind april komt OPI met het new york city ballet collection. OPI is voor deze collectie een samenwerking aan gegaan met het New York City Ballet. Een heel bekende en prestigieuze balletschool. Deze collectie bestaat uit vijf transparante pastel kleuren en een glitter topcoat.

Van links naar rechts:
Pirouette My Whistle: Een zilveren glitter topcoat*
My Pointe Exactly: Een grijstint*
Care to Danse?: Een lila tint*
Don't Touch My Tutu!: Een melkachtig wit tint*
You Callin' Me A Lyre?: Een licht roze tint
Barre My Soul!: Een beige/lichtbruine tint
De namen met een sterretje erachter zitten in de miniset


Zo op het eerste gezicht lijken het hele lieve schattige kleuren die altijd in een stash horen te zitten. Ikzelf heb niet zoveel van deze kleuren omdat ik van mijn felle kleuren hou. Jammer genoeg zijn felle kleuren niet geschikt voor alle gelegenheden. Na de swatches gezien te hebben op deze site ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het wel hou bij de miniset voor mijn verzameling. Het is niet echt mijn ding. Maar als je houdt van naturelle nagels met een extra 'zing' dan is dit wel de collectie voor jou! De collectie zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn.

The Amazing Spiderman Collection

In mei komt OPI met een collectie die gekoppeld zal zijn aan de nieuwste spiderman film. Het heeft ongeveer hetzelfde concept als de Pirates of the caribbean collectie van vorig jaar. Deze werd ook uitgebracht om de film te promoten. Maar goed deze collectie zal bestaan uit zes kleuren en een shatter topcoat.


Van links naar rechts:
Just Spotted The Lizard: Holografisch groen*
Number one Nemisis: Metallic grijs*
Shatter The Scales: Een blauwgroenachtige shatter
Call Me Gwen-Ever: Een fel oranje
My Boyfriend Scales Walls: Wit
Your Web Or Mine?: Roze*
Into The Night: Donkerblauw*
De namen met een sterretje erachter zitten in de miniset.


Ook van deze collectie heb ik de swatches opgezocht en ik moet zeggen wauw!  Ik vind ze echt super!Ik ben zo blij dat de kleuren waar ik het meest naar uitkijk ook echt in de miniset zitten. Zo sla ik ook echt twee vliegen in een klap. De miniset koop ik natuurlijk voor mijn verzameling en de kleuren ja die moet ik gewoon hebben. Het is gewoon beter voor mijn budget dat ze in de miniset zitten. De overige kleuren zijn ook mooi maar die heb ik al in mijn collectie zitten. Oranje en wit kan ik bij elk merk wel vinden. Ik moet wel toegeven dat het erg moeilijk is om een wit te vinden dat dekkend is. Dus als je nog op zoek bent naar een dekkende wit kleur is deze wel goed. De shatter zou ik het liefst als een dekkende kleur willen. Wat is dat toch een mooie kleur! Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van de shatter trend dus ook deze kleur laat ik aan mij voorbijgaan. Wanneer deze collectie precies verkrijgbaar is in Nederland weet ik niet maar ik denk rond mei. 

Vintage Minnie Mouse Collection

En als klap op de vuurpijl komt OPI in de zomer met nog een collectie deze is opgedragen aan Disney diva Minnie Mouse. Deze zal bestaan uit vier kleuren. Van links naar rechts:
Nothin' Mousie 'Bout It: Een glitterlak met roze glitters en hartjes
I'm All Ears: Een rood met een roze shimmer*
If You Moust You Moust: Een fel  roze*
The Color Of Minnie: Een klassiek rood*
De namen met een sterretje zitten in de miniset


Ik denk dat Minnie heel blij zou worden van deze kleurtjes! Ze passen echt bij de Minnie zoals ik haar ken. Echte diva kleurtjes. Mijn glitterhartje gaat erg snel kloppen van Nothin' Mousie 'Bout It (dat hadden jullie denk ik wel verwacht =D) Vind het wel jammer dat net die kleur niet in de miniset zit. Maar dat had ik wel verwacht om eerlijk te zijn. Wat ik wel leuk vind is dat ze een mini Rapid Dry Topcoat in de set hebben gestopt. Dat is altijd handig. Ik kon nog geen swatches vinden van deze collectie op het internet wat ik erg jammer vind. Maar dat zal tegen die tijd vast wel komen. Deze collectie zal verkrijgbaar zijn rond juni/juli waarschijnlijk na de Spiderman collectie.

De lakken kosten per stuk euro 13,95,- en de minisets kosten euro 17,95,- en zullen verkrijgbaar zijn bij de gebruikelijke OPI verkooppunten zoals Sephora en Mooi Drogisterij. Voor de overige verkooppunten raad ik je aan om op de site te kijken.

XOXO!
Sherr 

2 opmerkingen:

  1. Allemaal stuk voor stuk mooie collecties! Vooral de New York City Ballet collectie ziet er super schattig en lief uit. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa, die ziet er ook heel schattig uit, hele neutrale kleurtjes. Van die collectie wil ik het liefst de glitters:D

      Verwijderen