zaterdag 14 april 2012

I Won!

Hallowtjes!

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen ik heb niet vaak geluk als het gaat om dingen winnen. Laten we zeggen ik win nooit! =( Dat is best pijnlijk hoor vooral als je graag iets wilt winnen. Maar goed ik dwaal af...

Een tijdje terug werd ik met een pakketje verast. Ik verwachte er geen een dus deze had ik meteen open gescheurd zoals ik dat altijd doe. Ik snapte er helemaal niets van tot ik het bijgeleverde briefje had gelezen. Lees maar even met mij mee:Is dat niet awesome! Een tijdje terug (lees: februari) kon je op de site van coca cola light een soort pacman achtige spel spelen waarbij Benefit producten de hoofdrol hadden. Elk uur werden er dan Benefit producten verloot. Ik speelde natuurlijk heel erg die hard (lees: ELK uur!) want ik wilde heel graag een benefit pakket winnen. Ik heb nog geen enkel benefit product en dit was natuurlijk een goede manier om kennis te maken met het merk en de producten.

Dit is hoe het doosje eruit zag waar al de spulletjes in zaten. Het is echt een super schattig doosje en je kunt hem daarna ook nog personaliseren door er een foto in te zetten. Aangezien het Get Glam fotootje eruit kan.
En dit is wat ik aantrof toen ik het doosje openmaakte.
Ziet dat er niet prachtig uit? Er zitten drie full size producten in een een doosje met drie testers. Dat vind ik wel een leuk winsetje.
Hieronder nog even alle producten bij elkaar:
Ik heb een bene tint gekregen dat is een rose-tinted cheek & lip stain.
Een Tan About Town mini set daarin zit een mini some kind of gorgeous, een Hoola bronzer en een Bad Gal lash mascara.
Een Ring My Bella Parfum
Een Ultra Shine Lipgloss in de kleur Back To Fuschia


Al met al ben ik best blij dat ik dit pakket gewonnen heb. Ben nog niet begonnen met alles te testen omdat ik nog zoveel heb om op te maken. Ik vind het dan zonde om deze producten open te maken. Als ik het allemaal heb geswatched en geopend zal ik het natuurlijk op de blog zetten.

XOXO!
Sherr

2 opmerkingen: