maandag 23 april 2012

Beautygloss Party 2012

Hoi beste lezers,

Afgelopen zaterdag was het zover...De Beautygloss Party 2012, spring-summer editie, powered by L'Occitane. Sherr en ik waren héél blij dat wij dit mochten mee maken. Dit was onze eerste Beautygloss Party, dus we waren super excited =))
Je wilt natuurlijk weten wat we ervan vonden en wat we hebben gedaan. Lees maar even mee.
Het feest werd in de Beurs van Berlage gegeven (niet ver van de Dam). Wij hadden het idee om er rond half 1  te zijn, om een drukke rij te voorkomen. Althans, dat dachten wij. Een maal daar aangekomen zagen we een rij dat tot aan de Bijenkorf liep. Ja, tot aan de Bijenkorf. Wat een drukte. Omdat het regende besloten wij om de Bijenkorf in te gaan. Na een half uur besloten wij om te kijken of de rij wat korter was geworden. Nog steeds druk, maar wij besloten te gaan staan. Eenmaal in de rij, verliep het toch wel snel. Ik denk dat wij 15 minuten hebben gewacht. Maar we kunnen met een grote smile zeggen dat het niet voor niets is geweest =))
Binnen kregen we een polsbandje en consumptiebonnen (voor een cupcake, zakje chips en een energy drankje). Zonder polsbandje, geen goodiebag.


Wie waren er en wat was er allemaal te doen?
Je kon jezelf laten masseren, nagels laten lakken, aan workshops meedoen, benen laten sprayen en je laten opmaken. Niet te vergeten: je kon er ook producten kopen. Kortom: er was genoeg te doen.
De merken die er waren:
L'OccitaneRimmel Sally HansenGlossybox Sudio Bellezza -Greenland LOOkXLushInglotInglot workshopHannahHot Diamonds - EnchantraPhilosophy -MynewbagPure Tans SpraytanJosh VRemingtonByBG - Givenchy - Elite Models
Omdat de rijen heel erg lang waren, hebben we niet heel veel gedaan. We zijn wel de merken langs geweest waarvan we iets wilde hebben. Dit waren: Sally Hansen, Lush, Enchantra. Wij hebben daar ook producten gekocht. Daar komt nog een aparte post over. Sherr en ik hebben een hand-massage genomen bij Lush. Dit was echt heerlijk. We mochten een geur kiezen en we kozen voor: The Soft Coeur. Daarna was het een moment van ontspannen.
We zijn daarna langs de andere activiteiten gelopen om alles te bekijken.
Bij vertrek van het feest werd je polsbandje eraf gehaald en kreeg je een goodiebag mee. Geloof ons als we zeggen dat het zwaar was =P Het was een goed gevulde goodiebag met leuke producten erin. Laten we even snuffelen in de goodiebags. Ik heb er meervoud van gemaakt omdat ze een héél klein beetje van elkaar verschillen.
Beautygloss goodiebag. Powered by L'Occitane 
Goodiebag van Sherr
Goodiebag van Xan
Vind je niet dat het een goodiebag is om blij mee te zijn? Wij waren er wel blij mee. De verschillen zitten in de essence make-up, parfum tester van Rihanna. Verder is alles precies hetzelfde. We zullen van een aantal producten nog een review maken. Dit geldt ook voor onze aankopen. 
Wij vonden het een super gezellige, goed georganiseerde en leuke dag. We hebben genoten. En het is zeker voor herhaling vatbaar =))
En wij willen Nikki nogmaals bedanken voor deze kans.

Fotografie: Xan & Sherr, Teddlicious, Shenyce
Bron: Beautygloss

2 opmerkingen:

  1. Ik wou dat ik er bij kon zijn :( maar ben blij dat jullie er wel waren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er echt heel leuk uit, fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad.

    BeantwoordenVerwijderen