woensdag 13 juni 2012

Party at EnchantraHey iedereen!
Afgelopen zondag was het dan zover! Linda van Enchantra vierde haar verjaardag met een barbecue en iedereen was welkom. Natuurlijk waren wij van de partij samen met Nikki. Benieuwd naar de dag? 
Kijk dan maar even met mij mee


Aangezien wij allemaal ergens anders wonen hadden wij afgesproken om elkaar wel ergens tegen te komen. Xan zou ik op station Rotterdam zien en Nikki kwamen wij op Roosendaal tegen. Al snel kwamen wij bij station Kruiningen-Yerseke aan en werden wij opgewacht door Robert de man van Linda. Van hem kregen wij een lift naar de showroom. Eenmaal aangekomen hebben wij Linda natuurlijk hartelijk gefeliciteerd en konden wij onder het genot van een cupcake en een drankje losgaan bij de producten.


Linda zag er overigens supermooi uit met haar paarse lokken en matchende make up.


Ik had op zich geen wishlist gemaakt. Ik wist wel dat ik zeker een nagellak ging meenemen en verder ging ik er blanco naar toe. Nou aan nagellak keuze genoeg er was Kolor Club, Essie, Misa Golden Rose en natuurlijk China Glaze. Heerlijk om al die lakjes in het echt te zien en te kunnen beoordelen.


Wij hebben een tijdje rondgelopen en van alles in onze mandjes gegooid. Michael Todd gaat eruit en had een erg aantrekkelijke korting waardoor we heel lang bij dat schap bleven hangen. Er zaten echt prachtige producten tussen. En natuurlijk konden wij Sleek niet overslaan! Ook daarvan ging een palette mee naar huis.


Uiteindelijk waren wij bij visagiste Daniela neergestreken en zijn we eigenlijk niet meer weggegaan hihi. We hebben hierdoor de spelletjes en de barbecue deels gemist maar we waren wel prachtig opgemaakt. Xan en Nikki kregen dezelfde look omdat wij benieuwd waren naar hoe een losse oogschaduw eruit zou zien op de twee verschillende huidskleuren. Zoals je kunt zien is het bij Xan meer teal en bij Nikki is het donkergroen. Echt mooi om te zien hoe het kan verschillen! Ik kreeg een roze met paarse ooglook.


Na gezellig met Daniela gekletst te hebben zijn wij onze producten gaan afrekenen en zijn wij buiten gaan zitten om te kletsen met de andere aanwezige dames. Het was een geslaagde dag en we hebben leuke mensen ontmoet.


De foto's zijn merendeels gemaakt door Nikki van the beauty colomn. Op 28 oktober staat het volgende feestje van Enchantra gepland. Ditmaal met een Halloween thema. Dat wordt dus nadenken over een kostuum!

XOXO!
Sherr
7 opmerkingen:

 1. Aaaahhh ziet er leuk uit! Fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad. Wanneer zien we jullie inkopen :)?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leukleuk! Ik zie trouwens dat ik samen met lieve nicht Elisa op de foto sta! Zou ik die foto van jou mogen? Ik zou die graag ook op mn blog willen zetten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kelly, stuur even een maitlje want ik heb 3 foto's voor je ;) hetzelfde moment gemaakt!

   Verwijderen
 3. Wat een leuk verslag zeg! Bedankt voor de link :) Straks ook mijn verslag online ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Het was ook erg gezellig! Leuk dat je hebt gereageerd op de blog :D

   Verwijderen