vrijdag 22 juni 2012

The Amazing Spiderman by O.P.I

Heey Heey,

Tot een paar weken geleden had ik nog nooit eerder meegedaan aan een winactie. Ik besloot het maar een keer gewoon te doen. En JA, ik heb gewonnen.(Big Smile) Het ging om een actie van het minipakket: The Amazing Spiderman van O.P.I. Bij deze actie kreeg je het minipakket en twee vrijkaarten voor de film.
Benieuwd naar de kleuren van The Amazing Spiderman?
Kijk dan snel even mee.

Ik kreeg het pakket heel snel toegestuurd. Helaas kon ik het niet meteen openen, omdat ik die week niet thuis was. Aan mijn tante op dat moment gevraagd of zij foto's voor me kon maken. (hahah, te nieuwsgierig. Het pakket was goed ingepakt.  Grote doos met veel groene 'bubbeltjes' papier. Alles wat er in moest zitten zat erin. Dus ik was er helemaal blij mee. Nu is het wachten tot de film uit is.


De kleuren:
Vlnr: Into the Night - Number One Nemesis
Just Spotted the Lizard! - Your Web or Mine?

Ik heb voor alle kleuren twee lakjes gebruikt.
En op geen van allen zit er een basislaag of topcoat. Maybe goed om te weten. =)
Into the Night- Dit is een blauwe kleur, één van de twee shimmer lakjes. Ik denk dat je voor deze kleur zelfs drie dunne lakjes kunt gebruiken. Hij is heel licht als je hem aanbrengt dus niet heel snel dekkend. Ook laat hij strepen achter, vooral bij de eerste laag. Wel een super kleur voor de zomer en in de avond uren.

Number One Nemesis - Een grijs kleurtje, de tweede shimmer lak. Love the sparkling. Vergeleken met Into the Night laat deze minder strepen en is het hierdoor iets fijner om te lakken. Voor deze grijze kleur zou ik aanraden om 3, misschien zelfs 4 lakjes aan te brengen.De reden hiervoor is dat het dan wat dekkender wordt. Het is een kleur die ik zelf in de winter zou dragen. Kind of icy. Maar hij is ook perfect voor de avond.

Just Spotted the Lizard! -  Een goud, geel, groene kleur. Met twee lagen zit hij zeer dekkend. Een mooie duochrome kleur. Deze lak laat geen strepen en maakt het lakken super fijn. Super voor overdag en in de nacht.

Your Web or Mine? -  Een mooie speelse roze kleur. Deze kleur is met twee dunne laagjes zeer dekkend. Deze lak laat geen strepen, maakt het lakken makkelijk en fijn. Leuke kleur voor een zomerse en herfst dag.

Ik vind de kleur Just Spotted the Lizard! een geweldige kleur. Ik zal deze dan ook op doen als ik naar de film ga.
Wat vind jij van het minipakket? Welke kleur trekt jou het meest aan?

Love,
       Xan

1 opmerking: