maandag 23 december 2013

Review: Sleek Supreme palette + look

Hey hey,

Een paar maanden geleden bestelden Sherr en ik de "Autumn Box" bij The Make Up Spot. In deze box zat het Supreme palette van Sleek. Dit palette hoort bij de Shangri-la collectie; een collectie die al een hele lange tijd uit. Als ik me niet vergis sinds de herfst van 2012. Maar dat geeft niet, want ik had hem nog niet in mijn bezit. Benieuwd naar de swatches en de look? Klik dan snel verder.


Op het eerste gezicht is dit een heel mooi palette. De kleuren spraken ons meteen aan. Zelf had geen van ons dit palette omdat op een of andere manier het geen "must have" product was voor onze stash. Omdat we samen de box hadden besteld besloten we ook de producten eerlijk te verdelen. Het palette is bij mij belandt omdat Sherr niet geheel van de kleuren paletten is. We besloten wel beiden het palette te swatchen zodat het verschil van de kleuren op de huidskleuren goed te zien is.

Zoals we van Sleek gewend zijn; heeft ook dit palette een spiegel en is er een spons applicator bijgevoegd. Het plastic papiertje op de oogschaduws is ter bescherming toegevoegd maar daar staan ook, heel handig, de namen van de keluren op.
Het palette is net als de meeste Sleek palettten gevuld met 12 oogschaduws. Hiervan zijn er 11 matte kleuren en 1 shimmer. De kleur Wah Wah White is de enige shimmer.
 
 
De foto's van de swatches zijn als volgt opgebouwd:
- Eerst een foto van een rij uit het palette
- Swatches uit het licht
- Swatches in het licht
- De namen van de kleuren zijn van Links naar Rechts opgeschreven.
 
 Swatches bij Xan
Blue Suede - R&B - Bronx Black - P-Funk - Grand Master Flash - Wah Wah White 
 
La Belle Blue - Smokey Robinson - Al Green - Delfonic - Commodores Cream - Shangrilas Lemon
 
Mijn eerste reactie bij de swatches was: "Jammer". De kwaliteit van dit palette vind ik persoonlijk teleurstellend. Een woord dat ik niet vaak bij een Sleek palette gebruik. Poederige kleuren, weinig pigmentatie. Ik was meteen bedroefd, dit zou niet één van mijn favoriete Sleek paletten worden. Sherr was ook niet heel erg enthousiast over de kleuren. Bij Sherr haar swatsches kun je zien dat de eerste rij van het palette goed gepigmenteert is en de tweede rij helaas wat minder.
 
Swatches bij Sherr
Blue Suede - R&B - Bronx Black - P-Funk - Grand Master Flash - Wah Wah White
 
La Belle Blue - Smokey Robinson - Al Green - Delfonic - Commodores Cream - Shangrilas Lemon
  
Ondanks ik er geen hoop in had om een mooie look te maken met dit palette ging ik alsnog de uitdaging aan. En wonder boven wonder stond ik zelf versteld van de look die uit het niets is ontstaan.
Ik gebruikte voor de look de kleuren:
Grand Master Flash (bewegend ooglid)
P-Funk  (crease)
Bronx Black (outer V)
 
 
Met een goede basis zijn de kleurne goed op te bouwen. Iets wat ik niet had verwacht, maar hey "don't judge a book by his cover". Ik denk dat ik gewoon wat meer tijd zal moeten nemen voor dit palette. Het is blijkbaar wel goed te gebruiken.
 
Heb jij een ¨drama¨ palette waarmee je toch een mooie look hebt kunnen maken?
 
 Love,
           Xan

4 opmerkingen:

 1. Ik was ook teleurgesteld door de swatches inderdaad. Maar je hebt er toch een mooie look mee kunnen maken. Dat gele staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thq. Hij is met een goede basis zeker goed op te bouwen.
   Love,

   Verwijderen
 2. lovely palette!:) I really like the shade "Delfonic" an "Smokey Robinson"!♥

  www.lorietta.cz

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeah at first I was worry about the shades but they're pretty nice indeed.
   Love,

   Verwijderen