vrijdag 20 december 2013

Chanel Rouge Allure in 93 Exaltée

Hi allemaal,

Zoals jullie wellicht wisten waren de lipsticks bij ICI paris een tijdje terug met 40% korting te verkrijgen. Ik laat mij dat echt geen twee keer zeggen. Omdat ik wist dat er heel veel keus was en ik niet gek wilde worden in de winkel heb ik een beetje onderzoek gedaan naar wat voor kleur ik graag zou willen en nog mis in mijn stash. Benieuwd naar welke kleur dat is?
Een kleur wat nog niet in mijn stash voorkwam is een soort framboosroze tint. Ik wilde eigenlijk de Chanel Rouge Coco Shine in 88 Esprit. Ik had deze bij Lotte gezien en vond de kleur zo mooi. Maar de kleur was helaas niet te vinden in mijn Ici Paris, waardoor ik dus moest gaan swatchen. Ik bleef wel in het Chanelschap neuzen omdat ik erg graag nog een Chanel wilde. Uiteindelijk kwam ik uit op Exaltée.


Mijn hand en de swatches in de winkel. Exaltée is de onderste kleur op mijn hand. Echt prachtig!


Terug naar de lipstick. Wat ik zo bijzonder vind aan deze lipstick is dat je op het gouden gedeelte moet drukken om de lipstick eruit te halen. En daarom krijg je ook een gebruiksaanwijzing bij de lipstick. Ik vind dat dit mechanisme het luxegevoel nog meer vergroot.


Kijk dan! Het is zo mooi en de roze kleur staat heel cute bij het goud en zwart van de huls. 

van links naar rechts: 1 veeg, 2 vegen, 3 vegen.

Zoals ik al zei is het een framboosroze kleur die op te bouwen is in intensiteit. De lipstick heeft een typische lipstickgeur wat ik wel lekker vind. Het is weer eens wat anders en minder in your face. Het glijdt echt over mijn lippen en voelt niet uitdrogend aan. Ook overleeft de lipstick een kleine maaltijd en een drankje dus dat is ook een pluspunt.


Op mijn lippen is de kleur een donkerroze barbie kleur. Ik vind het een mooie kleur voor de winter en de herfst als afwisseling van al die berry tinten die niet op mijn lippen weg te denken zijn.

Het is een prijzige lipstick en ben daarom ook blij dat ik dit juweeltje met 40 procent korting heb kunnen kopen. Kijk dus zeker naar deze aanbiedingen uit!

De Rouge Allure lipsticks zijn te verkrijgen bij parfumerieën en bij de luxere drogisterijen voor €32,00.

XOXO!
Sherr

2 opmerkingen: