vrijdag 19 juli 2013

TAG: Sherr's Perfect Imperfections


Hoi allemaal!

Xan heeft deze TAG al een tijdje geleden gedaan en nu is het dan eindelijk mijn beurt. Het heeft even geduurd, omdat ik het heel moeilijk vond om de antwoorden te vinden. In deze TAG benoem je 3 dingen van jezelf die je minder mooi vind van jezelf en 3 dingen die je mooi vind aan jezelf.Ik begin eerst met de dingen die ik minder mooi vind aan mezelf en dan eindig ik met de 3 dingen die ik mooi vind aan mezelf. Ja, ik eindig de post liever positief! Maar goed, ik had het over de dingen die ik minder mooi vind aan mezelf.

Grijs haar
Yeah i said it! Ik heb grijs haar en dan bedoel ik niet een paar haartjes. Ik heb serieus extreem veel grijs haar en dan echt aan de bovenkant van mijn haar, dus het is voor iedereen zichtbaar. Ik vind het altijd vreselijk als ik er op wordt aangesproken! Het is iets wat wij in de familie hebben en helaas heb ik de grijze genen geërfd. Ik probeer het wel te verbergen door mijn haar vaak te verven, maar hey dat is niet altijd mogelijk plus het is niet heel goed voor mijn haar.

Mijn ogen
Ik bedoel dan niet echt mijn ogen, maar mijn zicht, ik ben verziend. En op zich is dat niet erg hoor, maar zelf vind ik het wel erg. Ik zou ook eens graag mijn ogen willen open doen en dat de wereld meteen helder is. Ik moet daarvoor eerst mijn bril op doen. Ik heb laatst ook meegemaakt hoe belangrijk zicht toch eigenlijk is. Ik heb momenteel geen lenzen thuis (luiheid om nieuwe te halen) en toen ik mijn bril opdeed schoof deze zo van mijn neus af. Het bleek dus dat een van de schroeven los was geraakt waardoor ik mijn bril niet kon opdoen. Nou kon ik het heel nerdy met plakband aan elkaar plakken (NOPE!) of ik kon gewoon zo de straat op gaan naar de opticien. Op dat moment voel je je toch best klein moet ik zeggen.


Striae
ik ben mij ervan bewust dat veel vrouwen striae hebben en dat het niet iets is wat ik moet zien als een imperfectie. Maar ik vind het VRE-SE-:LIJK! Vroeger toen ik jonger was, was ik erg dun. Zo dun dat de huisarts zich afvroeg of ik niet ondervoed was -.- Dat was natuurlijk niet zo, echt ik kon alles eten en ik kwam niks aan. Ik denk dat ik rond mijn achttiende ineens in rap tempo begon aan te komen. En daar is die striae dan ook van gekomen, gelukkig is het niet meer duidelijk zichtbaar na intensief gebruik van bio oil, maar ze zijn er wel. En vooral op mijn armen, zie je het nog goed.

En dan nu naar de leukere dingen. Het rare is dat ik meer moeite had met het bedenken van de dingen waar ik niet tevreden over ben dan het bedenken van de dingen waar ik wel tevreden over ben.

Mijn haar
Ondanks de grijze haren ben ik echt trots op mijn haar. Ik heb een gemixte afkomst en dat zorgt ervoor dat ik prachtige krullen heb. Ook is mijn haar heel sterk en groeit het mega snel. Hierdoor kan ik eigenlijk van alles doen met mijn haar. Ik knipte het vroeger altijd af tot boven mijn schouders en dan na een paar maanden was het alweer zo lang dat het bijna mijn kont raakte haha.Mijn lichaam
Ik zei daarnet dat ik vroeger heel erg dun was en daar was ik best tevreden mee. Nu is mijn lichaam anders en heb ik meer vrouwelijke vormen wat ik ook mooi vind. Even serieus ik heb nu een kont! i like big butts and i can't deny haha. En ondanks dat ik een buikje heb, ben ik tevreden met mijn lichaam en probeer ik te letten op wat ik eet en hoe ik met mijn lichaam omga.

Mijn nagels
Ook met mijn nagels ben ik tevreden. Zoals jullie wel weten hou ik van nagellak en dat ziet er eigenlijk altijd mooi uit op mijn nagels. Mijn nagels groeien snel, zijn sterk en hebben een mooie vorm. Dit terwijl ik vroeger een nagelbijter was. Het zag er echt niet uit, tot ik op een dag besloot om niet meer te gaan bijten. Mega liefde heb ik ook voor mijn vingers, waar mijn nagels aan zitten *wink*wink* want deze zijn slank en lang. Mijn oppas zei altijd dat ik of piano ga spelen later of een dievegge wordt. Het is geen van beide geworden trouwens. Hoewel ik wel graag piano zou willen leren spelen.Fijn weekend allemaal! Het wordt heerlijk weer en ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten =)
Heb jij deze TAG al gedaan?

XOXO!
Sherr

10 opmerkingen:

 1. Gurl, je bent echt een prachtwijf, maar je haar.. dat vind ik nog steeds AMAZZIIING! Ook op de foto's, echt een punt waar ik altijd denk.. I WANT THAT TOO! :O Prachtige lokken heb je. :) Goed zo, je mag gewoon tevreden zijn met jezelf, dat is juist top. Hahaha, ya funny! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele eerlijke tag, goed geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love perfect imperfections tag!♥ beauty is about unexpected details!:)

  www.lorietta.cz

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een oprechte tag is dit! Heel erg mooi! Beauty isn't the outside ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag en je hebt echt prachtig haar!

  BeantwoordenVerwijderen