vrijdag 5 juli 2013

EOTD: I'll Take You To The Candyshop

Hii allemaal,

Vorige week heb ik jullie de swatches laten zien van het Sleek Candy palette en vanaf het moment dat ik de swatches op mijn arm had, wilde ik heel graag een look maken met het palette. Ik had sowieso een paar kleuren in mijn hoofd die in mijn ogen een prachtige en zoete combinatie zouden vormen. Benieuwd naar de uiteindelijke look?

Voor deze look heb ik een aantal kleuren gebruikt. Ik begon met de Shrek groene kleur Pearl Drop op het voorste deel van het bewegend ooglid. Daarboven in de voorste deel van de crease heb ik de matte kleur Flump gebruikt die ik echt moest opbouwen tot een zichtbare paarse kleur. Ben ik trouwens de enige die bij de naam Flump aan snot denkt? xD

Naast de geelgroene kleur ging ik voor de roze kleur Strawberry Sherbet die ik ook naar boven vervaagde in de crease. Aan het uiteinde van het oog heb ik voor wat meer kleur de felblauwe kleur Bubblegum toegevoegd. En natuurlijk alles geblend, geblend en nogmaals geblend. Daarna heb ik de kleuren weer wat aangezet aangezien de kleuren best snel vervagen bij het blenden. Als highlight op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek heb ik gebruik gemaakt van de zilveren Cream Soda. Op de onderste wimperrand heb ik de crease kleuren in de zelfde volgorde lichtjes aangebracht.Zoals je kunt zien in de close up zijn de kleuren redelijk licht op de ogen, dat maakt de look wel draagbaar voor overdag. Ik vind het een leuke opvallende look voor op het terras of voor een picknick.

De overige producten die ik heb gebruikt zijn:
Etude House BB Cream
Urban Decay Primer Potion
Catrice Eyebrow Filler
Essencec Longlasting Eye Pencil: 01 Black Fever
Max Factor Master Piece Mascara: Rick Black
Sleek Blush By 3 Sweet Cheeks: Cupcake
Sleek GLO: Peach Shimmer
Catrice Ultimate Colour: 250 Matt About Pink
Inglot lipstick: 10
XOXO!
Sherr

1 opmerking: