vrijdag 30 mei 2014

Maybelline Eyestudio: Give Me Gold

Hii allemaal,

Op Aruba heb ik een leuk oogschaduwpalette gekocht van Maybelline. Bij mijn gebruinde huid vond ik goudkleuren supermooi staan en vandaar dat mijn keuze viel op Give me gold. Vandaag zal ik jullie vertellen of het wat is.




Het is een klein en compact palette wat precies in mijn hand past. Er zitten 4 kleuren in en dat zijn eigenlijk alle kleuren die je nodig zou hebben voor een look. De verpakking is van plastic, wat heel goedkoop oogt maar wel lang meegaat. Op de achterkant staat een voorbeeld van een look die je zou kunnen maken met het palette en die heb ik ook als richtlijn gebruikt voor de look in deze post. Op naar de swatches!



Zoals je kunt zien op de swatchfoto's zijn het allemaal vrij shimmery kleuren.
Je hebt als eerste een goudgele glitterige highlightkleur, een gouden shimmer kleur, een bronze kleur en een donkerbruine kleur die iets matter is, maar die alsnog wel wat glitters heeft.

Het pigment is aardig, ik heb deze swatches gemaakt met twee vegen. De kleuren zijn dus goed op te bouwen en totaal niet korrelig. Ik had dit om eerlijk te zijn wel verwacht omdat de glitters zo duidelijk aanwezig zijn. Ik raad alsnog wel aan om je kwast af te tikken want glitter fall out is het meest irritant om weg te halen haha! En dan nu de look die ik ermee heb gemaakt.



Ik heb voor deze look de gouden tint op mijn ooglid. De bronzen tint heb ik op het buitenste gedeelte van mijn ooglid aangebracht en de donkerbruine tint in de crease en in mijn outer V. De goudgele kleur heb ik als highlight gebruikt. Verder heb ik op mijn  gezicht:

L'oreal Nude Magique Eae de teint 150 beige nu
MAC mineralize Skinfinish Natural medium plus
Sleek Blush By 3: Lace crochet
Sleek face contour kit : Medium highlight
Max Factor Clump Defy black
Hema eyeshadow base
Catrice Eyebrow Filler
Essence Long Lasting Eye Pencil 01 black fever
It Style Lipstick nr 9

Ik had eerst een andere kleur lipstick opgedaan, omdat ik graag eens iets anders wilde doen. Ik twijfelde erover en vond het uiteindelijk toch niet een succes. Ik ben nou eenmaal niet zulke kleuren gewend en neig het liefst naar warme oranje/koraal tinten. Ondanks dat wil ik die foto's ook delen, omdat het een heel andere look werd.


Ik heb voor deze lip een combinatie gebruikt van MAC Viva Glam Nicki 1 en Rimmel Lasting Finish 05 van Kate Moss.

XOXO!
Sherr


2 opmerkingen: