maandag 5 mei 2014

April's Pretty Box'
Hey hey,

Twee maanden geleden ontving ik de eerstse Pretty Box; vervanging van de Glossy Box. Eind van de maand kreeg ik de Pretty Box van april. Ik was heel erg benieuwd wat er in deze box zou zitten. Jij ook? Kijk dan snel verder.
Een mooi Ciaté lakje (fullsize) in de kleur Encore. Het lakje heeft een rood oranje kleur. Ik denk dat het een ideale kleur is voor de lente en de zomer.  Het lakje kost €9,95

Een mini Bourjois lipstick sleutelhanger in de kleur nummer 26. De lipstick heeft een rood/roze keur met shimmers erin. Ik wilde hem voor jullie swatchen maar hij brak helaas af. Jammer =( Gelukkig een kleine lipstick. Deze lipstick is €2,95 waard.

 Een Ciaté Chalkboard Manicure. Een nailart pakket waar je lekker creatief bezig kan zijn met je nagels. Op de achterkant van de doos staat er een gebruiksaanwijzing. Er zitten drie producten in de doos: 1. chalkboard nagellak. 2. matte top coat en als laatste vier chalk stiften. 
Dit pakket heeft een waarde van €25,00


Dit waren de producten die de afgelopen maand in de box zaten. Ik vond deze box wat leuker dan de vorige box. Ik denk dat ik het Ciaté lakje, Encore, wel vaker zal gebruiken. 

Ontvang jij de Pretty Box al? 

Love,
         Xan

4 opmerkingen: