maandag 29 april 2013

BeautyGloss Party 2013Heey heey,

Afgelopen zaterdag was het zover. De Beautygloss Party. Een gezellig en leuk event waar je veel beauty producten kan aanschaffen, workshops kan volgen en jezelf heerlijk in de watten kan leggen. Net als vorig jaar werd het event in de Beurs van Berlage, in Amsterdam, gehouden. Zin om na te genieten van het feest? Kijk dan gezellig even mee.


Samen met Nikki en Sherr stond ik in de rij voor het grote feest. Na een tijdje in de rij gestaan te hebben mochten wij naar binnen. Druk was het zeker maar lang hebben we buiten niet gewacht. Binnen was dit wel een ander verhaal. Bij enkele stands had je wel een wachttijd van 1,5 tot 2u. Maar door de gezelligheid merk je niet eens dat je zo lang staat te wachten. Dus gewoon lekker mee doen.


Op de foto hierboven kun je een indruk krijgen van de hoeveelheid mensen en een indruk van de zaal die heel mooi versierd was. Op de foto krijg je een impressie van de grote zaal, er was nog een kleinere zaal waar er nog enkele stands stonden. Zowel op de boven als benedenverdiepig  kon je meedoen aan verschillende workshops, jezelf laten informeren over beautyproducten. Zelf heb ik meegedaan met de Inglot en de Red Carpet manicure workshop.


De co-host van het feest was Mark van Eeuwen (bekend als Jack uit GTST).
Op het podium werden verschillende activiteiten gehouden en werd er hier en daar wat verloot. De dj was ook helemaal top en de voetjes kwamen van de vloer. We hebben ook nog een leuk optreden gehad van Meike van der Veer.


Om het feest goed af te stuiten een foto met, de enige echte host en planner van dit feest, Mascha. Aan haar de dank voor een leuke en gezellige en geslaagde middag. 

Was jij ook op de Beautygloss Party en wat vond jij ervan?

Love, 
         Xan

2 opmerkingen: