maandag 13 februari 2012

Xan's must see movies in 2012...

I love movies. Voor dit het jaar 2012 heb ik dan ook weer een must see list voor mezelf gemaakt. Er zijn natuurlijk heel veel films die ik zou willen zien. Maar om het kort te houden heb ik een top 5 gemaakt.
1. Good Deeds
Een romantische, comedy en drama film over een zakenman die een leven leidt waarbij alles volgens plan loopt. Totdat hij een schoonmaakster tegenkomt. Bekende acteurs in de film zijn: Gabrielle Union en Tyler Perry. De film is 24 januari in de USA uitgekomen. Helaas komt hij niet in de Nederlandse bioscopen. Dus ik zal moeten wachten tot hij op dvd beschikbaar is. 


2. The Vow
Een romantische drama met Channing Tatum en Rachel McAdams. Na een auto ongeluk komt Paige in een coma terecht. Nadat zij eruit komt, kan zij zich niets meer herinneren. Haar man, Leo,  probeert haar liefde terug te winnen.
De film is vanaf 17 mei in de bioscoop te zien.


3. What to expect when you're expecting
De film geeft een kijkje in het leven van een aantal aanstaande ouders.
Acteurs: Cameron Diaz, Dennis Quaid, Chris Rock. 
Vanaf 24 mei in de bioscoop.


4. Think Like A Man 
Een komedie gebaseerd op het boek "Act like a lady, think like a man" van Steve Harvey.
Vier mannen denken hun relatie in de hand te hebben totdat zij ontdekken dat hun vriendinnen het relatieboek van Steve Harvey gebruiken.
Acteurs: Taraji P. Henson, Meagan Good, Kevin Hart.
De film komt 7 juni uit in de bioscoop.


5. The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 
Je hoeft het niet gezien te hebben, maar je hebt er vast over gehoord. The Twilight Saga. Een avontuurlijke, dramatische en tergelijkertijd een romantische film over vampieren en weerwolven. De bekende acteurs van deze film zijn: Kristen StewartRobert Pattinson en Taylor Launter.
Het laatste deel van de film is vanaf 16 november in de bioscoop.Heb jij voor dit jaar nog films die je graag zou willen zien? Zo ja, welke?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten