vrijdag 3 februari 2012

Long Overdue...

Hi iedereen!

Nou zoals de titel van deze blogpost al laat zien heeft deze post lang op zich laten wachten.
Xan en ik hadden namelijk een hele poos terug (lees: vorige maand) een bestelling bij ELF geplaatst. ELF oftewel EyesLipsFace is een website die heel budgetproof is. Zij hebben drie verschillende lijnen met drie prijsklassen. Ikzelf  was al een tijdje benieuwd naar ELF, het enige wat mij al die tijd had weerhouden om te bestellen waren de hoge verzendkosten... Deze zijn namelijk 6,95 euro! Dat vind ik nogal hoog vooral, omdat de producten erg goedkoop zijn. Vorige maand had ELF een actie waarbij de verzendkosten 1 euro waren, je kunt wel begrijpen dat wij daar gebruik van moesten maken ;).
De bestelling zelf verliep makkelijk en het pakket was al heel snel binnen. De producten komen in een normale simpele maar wel stevige doos. De producten zijn op zich wel goed ingepakt en het roze inpakpapier laat het er als een klein cadeautje uitzien.

Alle bestelde producten bij elkaar

We hadden niet een erg grote bestelling geplaatst omdat wij allebei nog geen ervaring hadden met ELF. Er zijn ook zoveel producten om uit te kiezen waardoor het erg moeilijk wordt om niet gewoon je winkelmandje maar vol te klikken. Vooral met de 1 euro lijn is dat heel erg aantrekkelijk om te doen. Maar goed ik zal even laten zien wat ik heb uitgezocht en wat Xan had uitgezocht.

De bestelling van Sherr:

-Kabuki Brush
-HD Powder
- Luscious Liquid Lipstick (raspberry)
- Stippling Brush
- Smudge Brush

De bestelling van Xan:

- Pigment Eyeshadow (Breezy Blue)
- Pigment Eyeshadow (Tropical Teal)
- Smudge Brush
- Mineral Foundation (Deep)

Nou dat waren onze bestellingen. Zo op het eerste gezicht zijn de ELF producten wel erg goed maar de reviews houden jullie nog van ons te goed! =)

Ken jij ELF al?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen