vrijdag 26 september 2014

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick: 201 Violet Ca$h

Hii!

Ik ben mijzelf de laatste tijd een beetje aan het uitdagen als het gaat om make-up. Als ik in mijn lipsticklade kijk zie ik een patroon. Koraal, koraal en een beetje roze. Natuurlijk zijn ze niet allemaal hetzelfde, maar het werd tijd voor een ander kleurtje. En dat werd paars, benieuwd naar wat ik van dit spannende nieuwe kleurtje vind? Lees dan maar snel verder.


Toen Miss Sporty met deze vloeibare lipsticks uitkwam werd ik meteen naar de roze en de koraalachtige kleuren getrokken. Maar toch ging ik voor de paarse kleur. Op het eerste gezicht vind ik het een gewaagde kleur en way out of my comfortzone. Dit type product is niet nieuw, ik kende het al van de apocalips van Rimmel. Het is dus een kruising tussen een lipstick en een lipgloss. Ik ben heel erg fan van deze type producten, omdat het veel pigment en glans bevat. Daarnaast zijn ze niet plakkerig en meestal blijven ze lang zitten. Verder vind ik de verpakking lekker simpel en het is handig dat je de kleur kunt zien. Zo hoef je niet lang te zoeken naar een bepaalde kleur als je er meerdere van hebt. Er zit 8,5ml aan product in en het is 24 maanden houdbaar.



Zoals je hierboven kunt zien heeft het een lipglossapplicator. De applicator pakt genoeg product op en je kunt dan ook met deze hoeveelheid je hele lip kleuren. Ik vind dat je er makkelijk en precies mee kunt werken. Ook bij de randjes.


Swatches! Je ziet als eerst een veeg en dan 2 vegen over elkaar en als laatst zie je 3 vegen over elkaar. Ik heb voor de swatches niet nog meer product gepakt. Het heeft een prima pigmentatie. Het is een lichtpaarse kleur met hele lichte blauwe shimmer. Deze shimmer is niet heel duidelijk, maar zorgt er wel voor dat het een koele paarse kleur word.


Het is echt een lichte kleur ook op de lippen. Ik heb mijn make-up ook erop aangepast zodat het een geheel zou vormen. Het voelt niet uitdrogend aan op de lippen en blijft ook lekker lang zitten. Of ik het mooi vind weet ik nog niet. Het ene moment vind ik het mooi staan en het andere moment niet. Het is geen kleur die ik vaak zal dragen. Maar het is wel leuk om jezelf eens uit te dagen met andere kleuren. Ik heb momenteel MAC Heroine op het oog als mijn volgende uitdaging =D Het product is echt goed en mocht je niet zo van de paarse tinten zijn raad ik je aan eens een kijkje te nemen bij de andere kleuren. Ik ga sowieso ooit nog eens Coral Flush in huis halen. Hey je bent koraalfan of je bent het niet!

Om nog een look te zien met deze lipstick kun je hier klikken. Ik heb het gekocht bij Etos voor de prijs van euro 3,99,-

XOXO!
Sherr


4 opmerkingen:

  1. Aparte kleur. Niet zo mijn ding eerlijk gezegd. Ik ben ook eerder een koraalliefhebber :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou zelf niet gauw die kleur kopen, maar hij staat je prachtig. Leuke review.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja, soms kan het wel leuk zijn om jezelf uit te dagen.

      Verwijderen