vrijdag 5 september 2014

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil

Hi allemaal!
Vandaag hebben Xan en ik een post over onze nieuwe lip ontdekking. De Color Drama Intense Velvet Lip Pencils van Maybellne doken ineens op in de schappen en trokken onze aandacht. Natuurlijk namen wij er twee mee om uit te proberen.We besloten twee kleuren mee te nemen die wij normaal niet zouden kiezen. Namelijk een roze en een donkerrode kleur. Nou denk je vast, dat zijn voor jullie toch normale kleuren? Eigenlijk niet, want de donkerrode kleur is van mij en de roze kleur is van Xan.Ondanks de lange naam is het een klein dik potloodje wat heel makkelijk in je hand past. Omdat het zo klein is gaat het dus makkelijk mee in je tas. Het potlood is zwart en aan de onderkant kun je de kleur zien. Op de dop staat de naam op een sticker. Ik heb de kleur 310 Berry Much en Xan heeft de kleur 150 Fuchsia Desire.Zoals je kunt zien is het echt een potlood. Je moet het product dus daadwerkelijk slijpen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik liever een draaipotloodje had gehad. Dan hoefde het ook niet geslepen te worden. Ook heeft het wanneer je het voor het eerst gaat gebruiken een recht afgesneden bovenkant. Dit kan het aanbrengen de eerste keren een beetje moeilijk maken. Vooral omdat je dan niet precies kunt werken.De swatches! Zoals je kunt zien zijn de kleuren extreem gepigmenteerd. Je ziet eerst 1 laag dan 2 lagen en daarna 3 lagen. Bij 3 lagen is het wel meteen in your face. De potlood heeft een matte finish en voelt erg romig aan op de arm.En hierboven zien jullie hoe het ons staat. Ik vind het een erg mooie herfstkleur, maar vond het best moeilijk qua aanbrengen. Het product was erg romig tijdens het swatchen, maar toen ik het ging aanbrengen voelde het erg droog aan en was het moeilijk over de lippen te verdelen. Ook had ik het gevoel dat het een uitdrogend effect had op de lippen. Dit zorgde er wel voor dat het long lasting was, omdat de kleur in de lippen trekt.

Xan vond het een mooie maar felle kleur. Maar kan er wel aan wennen denkt zij. Het product vond zij in tegenstelling tot mij prettig aanbrengen. Je moet er wel mee uitkijken dat je niet teveel aanbrengt anders gaat het op de lippen ophopen en glijden. Ook had zij geen uitdrogend gevoel op de lippen. 

Zelf zou ik het product niet aanraden. Sowieso hou ik niet zo van matte finishes. Maar zoals je hebt kunnen lezen vindt Xan het wel een prettig product. Het is dus even uitproberen en kijken wat je ervan vind.

Wij hebben de potloden gekocht tijdens een 1+1 actie bij etos. Maar je kunt ze bij alle bekende drogisterijen vinden voor de prijs van euro 6,99,-

XOXO!
Sherr

4 opmerkingen:

 1. Ik vind hem bij jullie beide heel anders en mooi staan. Het geeft jullie beide een andere uitstraling ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hebben ze de kleur rood ook. En de kleuren die jullie hebben uitgekozen staan jullie goed meiden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja er zijn 2 tinten rood die allebei ook heel mooi zijn :D

   Verwijderen