maandag 18 augustus 2014

Pure Heroine by Lorde


Hey hey,

In de beauty spending diary van de afgelopen maand had je het misschien al gelezen. Ik heb last minute nog de Lorde lipstick kunnen bemachtigen. "Pure Heroine". Ik ben helemaal weg van paarse lip kleuren en ik wilde deze lipstick dan ook al te graag aan mijn collectie toevoegen. De gewone Heroine kleur heb ik zelf nog niet maar wat was ik blij toen ik hoorde dat het in het vaste assortiment kwam. Die zal ik binnenkort ook toevoegen aan mijn paarse collectie. Anywho...back to Pure Heroine.


Pure Heroine kwam begin juli uit maar ik viste achter het net bij de verkoop. Ik vond dat heel jammer, maar als het zo moest zijn dan was het maar zo. Ik heb de lipstick dan ook gelaten voor wat het was. Totdat we een mail kregen van MAC. Een mail waarin vermeld stond dat het de laatste kans was om enkele LE (Limited Edition) producten van de afgelopen tijd te kopen. Dat hoef je mij dus geen twee keer te zeggen. Meteen op de link naar de site geklikt en voor mijn geluk was Pure Heroine nog beschikbaar. Klik, klik, klik...in winkelmandje plaatsen, aanmelden. Door al mijn enthousiasme en ongeloofwaardigheid heb ik Sherr gebeld om te vragen of ze ook nog wat wilde van een collectie. Maar zij had geen producten die ze graag wilde. Vervolgens een check, check, dubbelcheck gedaan om te kijken of ik het juiste product had besteld. En daarna natuurlijk afgerekend.  


Na 3 dagen kwam mijn pakketje binnen. Helemaal happy opende ik de zwarte doos waarin de lipstick in zwart papier was gewikkeld. Heerlijk; het openen van pakketjes, ook al weet je soms wat je te wachten staat. Mijn eerste gedacht bij het zien van deze kleur was:"Waaauuuww, wat een mooie kleur.". Ik wilde deze lipstick door al zijn mooiheid niet gebruiken. Zo geweldig vind ik deze kleur. 


Niet anders verwacht van MAC, heeft de lipstick een goed pigment en is het makkelijk op te bouwen. De lipstick blijft heel goed zitten. Je kunt er de hele dag, zo'n 6 á 8 uur, mee door zonder bij te werken. Geen zorgen om je lippen na elke maaltijd te fixen. Wat wil een vrouw nog meer?


Eerlijk gezegd moest ik wel even wennen aan de kleur op mijn lippen. Ik vond het ietwat aan de "te" donkere kant, maar dat kan ook komen door het weer. Het is niet echt een zomerkleur; in de herfst en in de winter zal het wat beter van pas komen. Dan draag ik ook wat vaker de donkere lip kleuren. Ik moet zeggen dat ik heel blij ben met deze lipstick. 

Love,
            Xan

Bron

6 opmerkingen:

 1. Oh god. Oh my. Oh dear lord, dit staat je zo damn gooood! Schitterend Xan, ik houd sowieso wel van de felle kleurtjes bij jou, want jij kan dat zo verdomd goed hebben. Ik houd ook van Lorde en om die twee nou te combineren is gewoon hét. Slimme zet van MAC. :) 3 lagen vind ik de kleur het mooist. ^^ Gelukkig heb je er nog eentje kunnen bemachtigen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thq girl, ja ik was echt blij dat het nog kon. Ik vind de drie lagen idd ook perfecto eruit zien.
   Love,

   Verwijderen
 2. Bij jou staat dit echt TOP! Komt volgens mij ook door je mooie huidskleur. Bij mij zou dit echt niet staan, vrees ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kleur zeg! Hij staat je ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen