vrijdag 29 maart 2013

EOTD: Sunset Madness


Hii iedereen!

Vandaag heb ik een look voor jullie met kleuren die ik normaal niet gebruik. Mijn Naked 1 palette en oogleden zijn de beste vrienden, hierdoor worden mijn andere palettes helaas vergeten. Zonde natuurlijk! Tijd dus voor verandering. Ik heb al een tijdje het Monaco palette van Sleek in huis, dit palette lag ongeschonden in mijn lade. Het ideale palette dus voor een "andere" look.

Ik heb voor deze look drie kleuren uit het palette gebruikt. Het roodbruine "Sunset", het perzikachtige "Washed Ashore" en de mooie rozepaarse kleur "Magenta Madness". Deze drie kleuren zijn naast elkaar in het palette en zo op het eerste gezicht leek dit mij de perfecte combinatie voor op het oog. Op naar de foto's.Als highlight heb ik de witte "Bamboo" uit het palette gebruikt. Primer is zoals altijd het Urban Decay Primer Potion. Mijn ogen heb ik met het Essence longlasting eye liner pencil in "08 Touch Of Glam" omlijnt. Het gezicht heb ik verder vrij basic gehouden. Ik heb mijn gezicht afgepoederd, blush gezet en op de lippen heb ik lipbalm.Zoals je op de foto kunt zien is "Magenta Madness" in een soort cranberry kleur getransformeerd op mijn ogen wat ik werkelijk prachtig vind in combinatie met de andere kleuren.

XOXO!
Sherr

3 opmerkingen:

  1. Mooie ooglook! Perfect voor een zomerse avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look en prachtig kleuren! Ik herken het helemaal dat van minder kleuren gebruiken en alleen maar bruine kleuren gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg mooie look en wat heb je prachtig haar zeg!

    BeantwoordenVerwijderen