maandag 25 maart 2013

MAC Studio Fix

Hey hey,

Ik was weer eens op zoek naar een nieuwe foundation. Een foundation die niet al te veel glanst aan het einde van de dag. Die me niet al te rood maakt of geel. Een foundation die perfect zit, één waar je geen omkijken meer hebt door de dag heen. Bestaat mijn ideale foundation? 
Een tijdje geleden was ik in Amsterdam met Sherr en Nikki. Ik vond dat het tijd was voor een nieuwe foundation. De reden hiervoor is geweest dat ik mij heel erg stoorde aan de glans die er op mijn gezicht ontstond door de dag heen. Ik voelde me een klein gloeilampje. Ik moest mijn foundation door de dag heen altijd bijhouden. Niet gek, want dat doet bijna iedereen wel toch? Maar op het werk heb je daar bijna tot geen tijd voor. Genoeg reden om te zoeken naar een oplossing.

En ik vond de oplossing in de MAC store in Amsterdam. De Studio Fix. Een poeder en foundation in één. Ja, deze had "alles, alles, in één". Geweldig, na het aanbrengen van de Studio Fix hoef je dus ook niet af te poederen. Voor mij heel handig, want dat scheelt een handeling bij het opmaken.

De Studio Fix een foundation en poeder in één. Het product heeft een ronde omhulsel. Op de achterkant staat de hoeveelheid van het product. Ook kun je het kleurnummer vinden. (deze informatie staat ook vermeld op de doos.)

De omhulsel bevat een spiegel aan de binnenkant. Deze zie je als je het open klikt. Ook kun je de onderkant open klikken. Hier vind je een powder pad. Heel handig voor onderweg, als je een pad gebruikt.

Op de linkerfoto: zonder foundation
Op de rechterfoto: met foundation
 
Ik heb voor het aanbrengen van de foundation een buffer brush gebruikt. Ik heb door de dag heen geen gevoel gehad dat ik foundation op had. De foundation dekt heel goed en heeft een matte finish. Dit vind ik persoonlijk fijn, omdat hij dan niet glanst. Dit matte effect heeft de foundation nog steeds na een hele dag op te hebben. Ik ben verkocht. Ik denk, weet, het zeker dat ik mijn perfecte foundation+ poeder heb gevonden.

De Studio Fix Powder Plus Foundation is te koop bij de MAC en kost €30,-

Love,
          Xan

2 opmerkingen: