woensdag 21 november 2012

Review: Friendship Calender By Pixum


Hey hey,

Niet lang terug hebben wij een kalender besteld bij een online- fotoservice. We hebben een kalender besteld waar wij allebei nu en later plezier aan zullen hebben. Een kalender met 11 jaar geschiedenis =P
Beniewd? klik dan snel verder.
Pixum is een online- fotoservice waarbij men o.a. kalenders, fotoboeken, kaarten en cadeau's kunt bestellen.
Wij hebben twee maal dezelfde kalender besteld. Een wandkalender om precies te zijn. Onze vriendschap, die uit vele foto sessies bestaat, is het thema van de kalender.  


Binnen 4 werkdagen hebben wij de kalender binnen gekregen. Dat vonden wij een goede levertijd. De kalenders zijn heel netjes in een kartonnen pakket opgestuurd en zagen er heel goed uit. Geen vouwtjes/ oortjes of andere beschadigingen.


De kalenders hebben een witte voorkant voordat je het voorblad (zie foto hierboven) krijgt. Dit is heel netjes. Zo kan het voorblad namelijk niet beschadigen. De kalender heeft een wat hardere achterkant. Dit biedt stevigheid aan de rest van de kalender. Zoals je kunt zien is de kalender door middel van een spiraalbinding vastgemaakt.


Naast deze mooie wandkalender kun je ook kiezen uit meerdere kalenders. Denk aan planners en bureau kalenders. Daarnaast kun je weer een keus maken uit de verschillende maten kalenders. Wij vonden dat heel prettig, maar het maakt het kiezen heel moeilijk. Teveel leuke kalenders en designs. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een vrolijk gekleurd kleurschema. Maar je kunt ook een simpele witte kalender maken. Er zijn zoveel opties dat je echt een persoonlijke kalender krijgt. 

Zoals hierboven al benoemd hebben wij besloten om een vriendschapskalender te maken. Dat betekend dat wij allebei dezelfde kalender hebben. Een soort vriendschapsarmband maar dan anders. Wij hebben in de elf jaar dat wij elkaar kennen een heleboel foto's gemaakt. Het was voor ons dan ook erg moeilijk om twaalf foto's te kiezen. Hieronder kun je zien welke twaalf foto's het voor ons zijn geworden. Elke foto heeft voor ons ook een herinnering en een jaar. Zo kun je in januari de allereerste fotoshoot zien die wij in onze vriendschap hebben gedaan. We zijn ook allebei echt veranderd en dat is in de loop der jaren goed te zien =D Ben je klaar om een trip te maken door onze vriendschapsherinneringen?


Naast het kiezen van het soort kalender kun je ook kiezen welk soort papier je graag zou willen. Wij hebben fotopapier genomen. En de foto's en de kalender zien er uitstekend uit. Het is goed en stevig papier.Wij hebben wel een tijdje gezeten om de kalender te maken. Dit vanwege de vele keuzes. Daarnaast waren we even de weg kwijt bij het uploaden van foto's. Je kunt niet alle formaten uploaden, wat het dus voor ons nog moeilijker maakte. Hadden we uiteindelijk de perfecte foto gevonden, kregen we het niet geupload. Uiteindelijk kwamen we erachter dat er een goede uitleg over stond. Wij waren alleen zo enthousiast om te beginnen dat wij daar dus totaal niet aan hadden gedacht. Lees dus (hier) eerst voor je aan de slag gaat. =D


Vooraan in de Goliath. Het was echt een werk om Xan over te halen. Maar vooraan is gewoon de beste plek om te zitten in de achtbaan. It makes you feel alive!!


 Allereerste echte concert samen. Alicia Keys in Ahoy Rotterdam. Daar hoort ook een leuk verhaal bij. We waren dus in Rotterdam oost. En moesten toch wel een trip maken met de metro en overstappen om bij zuidplein te komen. Komt Xan er even bij Maashaven achter dat ze de kaartjes in Oost was vergeten -.-'. Uiteindelijk moesten we echt haastten om op tijd te zijn maar we hebben gelukkig wel het concert netjes en op tijd gehaald. Daarom ook de blije kaartjes foto. (Random fact: Xan en ik zijn ALTIJD te laat voor de film zelfs als we gewoon te vroeg zijn in de stad, zijn we altijd te laat voor de film. Vraag me niet hoe we dat doen. =P)


Wij zijn heel erg tevreden met de kalender. Goede service en makkelijk te betalen. De producten hebben tevens een redelijke prijs. Deze kalender kost euro 14,99,- per stuk. Wil je zelf een kalender maken dan kun je hier meteen aan de slag! =D
                                                                      
 -XOXO-
Xan & Sherr

4 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind het echt mooi dat jullie al 11 jaar vriendinnen zijn en nog eens samen een blog hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aaahhw dat is lief! Ja wij komen niet meer van elkaar af haha

   Verwijderen
 2. Mooie kalender met een super mooie betekenis. Leuk om te zien dat jullie zoveel hebben meegemaakt. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Mich! Ja een kaleder is weer eens wat anders he :D

   Verwijderen