vrijdag 9 november 2012

I Did Some Enchantra Shoppings!

Hii iedereen!

Zoals jullie wel wisten (of niet, dan weet je het nu) was het twee weken geleden Aurynween bij Enchantra. Wij zijn daar natuurlijk naar toe gegaan. Het hele verslag kun je hier lezen. Maar het allerbelangrijkste en het allerleukste van naar Enchantra afreizen is toch wel het shoppen! I love me some Enchantra shopping haha online of zoals  dit keer dus in persoon. Benieuwd naar mijn aankopen?We beginnen natuurlijk met wat voor mij het allerbelangrijkst is en dat is nagellak. Ik had een hele wishlist van China Glaze. Daar aangekomen bleek veel van mijn wishlist niet aanwezig, gelukkig heb ik toch best veel kunnen afstrepen!


Van links naar rechts:
Make a spectacle - Something sweet - Pink plumeria


Gothic lolita - Techno teal - Turned up turquoise


Lapis of luxury - Orange sorbet - Seche vite

Ik wilde heel graag nog een Essie lak aan mijn collectie toevoegen en Lapis of luxury is een prachtige lichtblauw. Van Orly heb ik nog geen enkel lakje in mijn bezit en aangezien ik een zwak heb voor mini's heb ik besloten om deze mee te nemen. Seche vite is ook een topcoat die ik graag wilde uitproberen en vandaar dat ik een mini heb gekocht.


Beautyblender + Cleanser - Duo wimperlijm - Michael Todd Gel liner Chocolate cherry

Oh ik wilde al zo lang ik mij kan herinneren de beautyblender uitproberen. Het mooie roze eitje stond dan ook al een tijd op mijn wishlist en hij is eindelijk van mij! De gelliner vond ik erg mooi. Het is een bruine kleur met rode glittertjes erin. Ik wil ook heel graag met nep wimpers gaan spelen, maar wordt al bang van het vooruitzicht dat de wimpers er op straat af vallen. (Not good!) Ik hoorde dat duo de beste wimperlijm is dus die ging ook mee.


Sleek Face contour kit Medium - Sleek Glo highlighter Peach shimmer - Sleek Pout Paint Pinkini

Tja ik kon het contour kitje niet weerstaan zo mooi gewoon. De highlighter stond ook op mijn wishlist. Echt hele mooie shimmer komt daar vanaf! En ja de pout paint was de vorige keer voor mij een twijfelgeval maar dit keer wist ik zeker dat ik het mee wilde nemen (ook dankzij Mirjam)


Sleek divine Mediterranean collection Monaco

Xan heeft deze ook en ik vind het echt een leuk palette. Plus de meeste kleuren die in dit palette zitten heb ik niet in een ander palette zitten. Geen verder uitleg nodig!


Sleek Blush by 3 Lace

And save the best for last! Oh Lace wat wilde ik jou toch graag hebben. Op de site was deze uitverkocht dus ik ging er van uit dat ik het niet in de showroom zou vinden. Toen we bij de showroom aankwamen zij een klein stemmetje in mijn hoofd "ren naar Sleek"! En dat deed ik ook (Duh). Daar zag ik in het schap de laatste Lace! Die werd dus meteen in mijn mandje gegooid en daar bleef het ook =D

Ik heb nog een paar andere kleine dingen gekocht, maar dat is een cadeautje voor Maya van lipsticknews. En aangezien zij erg nieuwsgierig is en zij gewoon moet wachten op haar cadeautjes laat ik ze ook niet hier zien. (Muahahaha *evil laugh*)

Het was echt een hele gezellige middag en ik heb erg genoten. Ik ga volgend jaar natuurlijk weer! Ben jij dan ook van de partij?

XOXO!
Sherr


3 opmerkingen:

 1. Mirjam is inderdaad helemaal lyrisch over de Pout paints, dankzij haar heb ik er ook een aantal gekocht. :)

  Het Monacco palette heb ik ook, echt super fijn inderdaad!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Sleek producten, damn. Sleek is zo leuk en goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja ik begin nu echt een liefde voor sleek te voelen ! Mooie producten voor een goed prijsje

   Verwijderen