vrijdag 5 oktober 2012

Galactic Hero

Hallo daar!


Vandaag swatches van twee lakjes die ik een tijd geleden heb gehaald, geswatched had en weer vergeten was. Zonde natuurlijk, dit omdat het twee hele mooie lakken zijn. Ik heb het over GOSH Holographic Hero en Galaxy.
Ik ben deze twee lakjes tijdens een bezoekje aan de kruidvat zomaar tegengekomen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op dat moment niet meer naar ze op zoek was. Ik was de maand daarvoor wel echt naar ze op zoek, maar was ze toen helaas niet tegengekomen. En ja je kent het wel, je vind nieuwe prachtige lakjes en je vergeet de lakjes die niet van jou hadden mogen zijn. TOTDAT ik ze dus tegenkwam! En grappig is dat het ook de laatste twee waren. In mijn ogen is dat meant to be dus moesten ze per direct in het rode winkelmandje. ( Ik ben overigens wel laatst een vol rekje tegengekomen met beide lakjes, dus mocht je ze nog willen hint hint)


Vroeger had GOSH een holografische lak genaamd Holographic en die was echt prachtig om te zien. Echt zo mooi! Maar goed een paar jaar geleden was ik nog een nagellak noob en wist ik niet eens wat holografisch betekende. Laat staan dat ik het zou herkennen. Holographic Hero is vergeleken met het originele Holographic een beetje een teleurstelling, maar daardoor niet minder mooi. Als je de swatches ziet van het originele holographic, dan snap je wel wat ik bedoel. Bij de Hero is het holografische effect duidelijk te zien en vooral in het zonlicht lijken je nagels op regenboogfolie. Het is echt heel mooi, maar zelf moet ik er wel aan wennen. Ik hou niet zo van zilveren nagellak en vind het daardoor raar staan op mijn nagels. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.


Zoals je kunt zien was het voor mij erg moeilijk om het holografische effect op de foto te krijgen. In het flesje kun je het wel zien. En eigenlijk is het precies zoals in het flesje op de nagels. De nagellak lakte geweldig en dat is iets wat ik niet had verwacht. Zulke kleuren zijn vaak toch moeilijk om dekkend te krijgen. Ik heb op mijn nagels twee lagen.


Holographic Hero in de schaduw.


Het volgende lakje wat ik moest hebben was Galaxy. En man wat is Galaxy een mooie nagellak. Mijn glitterhart gaat hier zo snel van kloppen! Het is een lak met een bruinachtige basis met verschillende kleuren glitter erin. Ik zie roze, blauw, groen, koper en volgens mij ook een heel klein beetje zilver. Al die kleuren gestopt in een potje is voor mij een succes. Het lakken verliep moeiteloos en ook al is het een bruintint springt het door de glitters van je nagels af. Ik heb ook hier weer twee laagjes van de lak op mijn nagels.
Galaxy in de schaduw

Deze twee lakken kostten toen ik ze kocht euro 6,99,-. Ik weet niet of de prijzen van de GOSH nagellak sinds de BTW stijging zijn veranderd en hoeveel ze dus nu kosten. Maar ik had het gekocht tijdens een GOSH 1+1 gratis actie bij de Kruidvat. Het zijn wel Limited Edition lakjes, dus als je ze wilt moet je toch een beetje snel zijn.

XOXO!
Sherr

2 opmerkingen:

  1. Jaa ik heb deze ook allebei, zelfs twee van Holographic Hero. Je kan goed met HH stempelen, misschien een kleine tip.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk thanx voor de tip! Ik heb zelf nog noot gestempeld :P

      Verwijderen