vrijdag 28 september 2012

New In: Beauty Sherr #1Hi iedereen!
Ik ben woensdag met Xan de stad ingegaan. Ik had een drang om te shoppen en er waren een aantal leuke dingen te doen in de stad. Zo was woensdag de VIP avond van de V&D prijzencircus en had The Body Shop een Autumn Launch Night. In deze post laat ik jullie zien wat ik eergisteren allemaal heb gekocht.
De Kruidvat heeft momenteel een 1+1 actie op rimmel. Ik wilde heel graag een bordeaux kleurig lipstick omdat de herfst zijn intrede heeft gedaan en bordeaux is voor mij een echte herfstkleur. Na een aantal swatches gemaakt te hebben vond ik nummer 120 "Cutting Edge" de leukste kleur. En omdat er een 1+1 actie is heb ik een natuurlijk nog een andere kleur meegenomen. Ik heb gekozen voor nummer 05 van de kate collectie. Dat is een mooie lieve roze kleur. Ook had ik weer een oogpotlood nodig. En deze van Essence is mijn favoriete zwarte! Dit is nummer 01 "Black Fever".Na de Kruidvat zijn we naar The Body Shop gegaan. Het was wel anders om de nieuwe verpakkingen te zien. Ik had deze nog niet in het echt gezien. Ik vind ze veel mooier eruit zien. Bij The Body Shop heb ik drie showergels gekocht. Het is 2+1 gratis. Ik vond dat het tijd werd voor mij om de Earth Lovers showergels uit te proberen. Deze zijn speciaal omdat ze biologisch afbreekbaar zijn. Ik heb deze nooit uitgeprobeerd omdat ik een beetje huiverig was naar de combinaties. Ik wist niet echt wat ik ervan kon verwachten en ben ze eigenlijk altijd voorbij gelopen. Omdat ik erg fan ben van de fruitige geuren werd ik meteen naar de watermeloen en de abrikoos geur getrokken. Deze zijn echt werkelijk heerlijk en de combinaties werken gewoon! Ik heb de Watermelon & Eucalyptus en de Apricot & Basil variant. De andere geuren waren iets te kruidig voor mij. Omdat ik nog een douchegel kon meenemen heb ik mijn favoriet mango meteen gehaald. De douchegels waren euro 6,- per stuk.


Ik ben ook al een tijdje benieuwd naar de rainforest moisture collectie. Deze bevatten geen parabenen en siliconen  Maar omdat ik moeilijk haar heb, heb ik deze nooit uitgeprobeerd. Afgelopen woensdag zag ik in de winkel een pakket met een mini shampoo, conditioner en hairbutter. Deze kon ik natuurlijk niet laten liggen. Het riep echt mijn naam! Ook zit er een kam bij. Dit pakket kost euro 8,50,-. Verder heb ik ook een mini cleanser meegenomen uit de Vitamine E lijn. Deze was euro 2,50,-.


Omdat ik meer had uitgegeven dan twintig euro kreeg ik ook nog een goodiebag mee. Hierin zat een mini douchegel en bodylotion van de Atlas Mountain Rose lijn. Deze ken ik niet, maar ik ben ook al erg lang niet bij The Body Shop geweest. Verder zat er een fles water in, thee en wat testers.


Daarna zijn we nog even langs de V&D geweest. De VIP avond was toen in volle gang. Het was echt heel erg druk! Bij de Sephora hebben wij ons nog even door de menigte heen geduwd om naar de producten te kijken. Ik vond twee lipsticks bijzonder mooi maar deze hadden ze niet meer in de bakken. Dat vond ik erg jammer en dus heb ik niks gekocht in de 3 voor 10 actie. Ik heb wel de Ger-minis gekocht voor mijn opi mini's collectie =D Deze was euro 17,95,-. De kleuren zijn echt prachtig! Van die mooie herfst/winter kleuren.


XOXO!
Sherr

6 opmerkingen: