maandag 17 september 2012

EOTD: Finally we're going Bright

Helluurr,

Ik heb al een tijdje het Ultra Mattes VI Brights palette van Sleek. En het werd tijd dat ik er eindelijk iets mee ging doen. Neeee, hij heeft geen stof lopen vangen in mijn kamer. Heb het weleens gebruikt maar ik haal hem alleen niet zo vaak naar buiten. Om eerlijk te zijn wist ik mij er niet altijd raad mee. Ik weet het is erg...


Let's get it started....
Het Brights palette.Schitterende felle matte kleuren. Lekker zomers. 
Ik heb voor het maken van deze look de kleuren:
Sugarlite(paars), Dragonfly(donkergroen), Bamm!(geel),
Cricket(lichtgroen), Bolt(blauw) en Strike(oranje) gebruikt.
Ik ben begonnen met de Too Faced anti- crease eyeshadow primer.
Oow ja ik gebruik hem al wat vaker en LOVE IT.
 
 
Na het aanbrengen van mijn basis heb ik de kleur Strike in het midden van mijn bewegend ooglid aangebracht. In mijn binnenste ooghoek heb ik de kleur Bamm! gezet. 
Voor deze kleur zal ik een witte basis nodig hebben, want het valt weg. Geel is sowiezo een lastige kleur om mee te werken, althans vind ik.
 
Anyway, laten we verder gaan. In mijn buitenste ooghoek is de kleur Cricket geplaats. Vervolgens heb ik in mijn crease Sugarlite aangebracht. Deze kleur valt bij mij aan de roze kant. Op mijn wenbrauwbot de kleur Bolt.   
Onder mijn oog heb ik in de binnenste ooghoek een beetje van de kleur Bamm! aangebraagt en een liner gemaakt van de kleur Dragonfly. Deze heb ik door getrokken tot de kleur Bolt. (iets beter te zien op de 2de foto van de foto hierboven. Ten slotte eindigen we met Mascara.
 
Hierboven zie je dan mijn uiteindelijke look.  
Ik ben blij met deze look alleen zou ik hem graag wat feller willen. Ik moet hem wel ff netjes afwerken natuurlijk =D Verder blijf ik oefenen, ben natuurlijk geen ster in opmaken. Maar zoals ze zeggen: oefening baart kunst. And I love art, dus ik blijf oefenen =D
 
Wat vind jij van de look? Tips & trucs zijn welcome. 
 
Love,
               Xan

4 opmerkingen:

 1. Gaaf gaaf gaaf, heel gaaf!
  Ik wilde dit palette ook graag hebben maar in Londen hadden ze hem niet liggen dus ben ik voor de 'darks' gegaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt! Ja, maar het pigment is niet zo heel goed bij mij jammer genoeg!

   Verwijderen
 2. Oh wauw, gorgeous! Prachtig gedaan lady en inderdaad, oefening baart kunst! Ik vind het echt mooi geworden, de kleurencombinatie is ook lovely!

  BeantwoordenVerwijderen