maandag 24 september 2012

A short Wishlist

Heeey hey,                                                                                                                         

Je herkent het wel; de verschillende winkels die met magazines komen met de nieuwe collecties. De afgelopen collectie waarbij er enkele kledingstukken of accessoires die je nog steeds wilt hebben maar om enkele reden niet kon halen. Yes, ik heb het over de wishlist.
Op mijn wishlist die ik vandaag zal laten zien staat er voornamelijk kleding. 


Als eerst staat er een jas op het lijstje. Deze Mango jas kost €129,95.
De jas heeft een ritssluiting en twee maxi-zakken(lekker warm). Ook het het mogelijk om de capuchon van de jas eraf te halen.
 
Oow wat ben ik verliefd op dit topje. I wanna have it. Ik ben geen fan van strikjes bij mijn kraag, maar deze vind ik echt geweldig. Omdat de halslijn lijkt op de halslijn van Peter Pan heet dit ook:  Peter Pan Top. Zoals je ziet is het een mouwloze top met militaire sierdetails. De top kun je aan de achterkant sluiten met twee knoopjes. De top kost €34,95.

Nog een ander stuk waarop ik verliefd ben. Van voren ziet het er zo simpel uit, maar van achter ziet het er heel anders uit. Ik vind het zo mooi dat de knopen aan de achterkant zijn geplaats. Verder heeft de trui driekwart mouwen Deze trui kost €29,95.
 
Deze ketting heeft een dubbele hartvormige hanger. De ketting heeft een t-sluiting.  Het is een mooie accesoire die bij een donker effe topje. Dan springt hij er helemaal uit. Owk...Xan begint alweer te fantaseren. De ketting kost €12,95.
 
Als laatst hebben we een simpel uitziende riem. De riem is elastisch en heeft een draaisluiting aan de voorkant. Hij is ook verkrijgbaar in donkere kleuren. De prijs is €17,95.
 
Love,
         Xan


5 opmerkingen: