vrijdag 26 oktober 2012

Review: Rimmel Rose With An Edge

Hii iedereen!

Vandaag laat ik jullie de lipsticks zien die in mijn vorige shoplog te zien waren. Het zijn twee lipsticks van Rimmel, namelijk nr 120 "Cutting Edge" en "05" van de Kate collectie. Kijken jullie mee?


De lipsticks komen in een plastic verpakking. Ik vind ze er strak en chique uitzien vanwege de donkere kleuren. Op de bovenkant van de dop zit een kroontje. Op de "05" van de Kate collectie is ook nog een geschreven tekst van Kate Moss. De lipsticks ruiken echt heerlijk trouwens! Ik kan de geur niet zo heel goed plaatsen, maar het doet mij denken aan een snoeperige kauwgom geur (?)


Schaduw


Zonlicht

En dan nu op naar de swatches! De swatches zijn van links naar rechts steeds met een laagje opgebouwd. Dus de eerste swatch is van een veeg, de tweede bevat twee vegen en de derde is drie vegen. Links is Cutting Edge te zien en rechts zie je 05. ( Jammer trouwens dat deze geen naam heeft) De kleuren zijn redelijk goed opbouwbaar zoals je kunt zien op de foto's. Ze voelen erg romig aan op de huid, eens kijken hoe het eruit ziet op de lippen.


Schaduw


Zonlicht

"Cutting Edge" is niet wat ik ervan had verwacht moet ik zeggen. Het valt op mijn lippen echt veel paarser uit. Ik begin het wel een steeds mooiere kleur te vinden. Toen ik deze lipstick swatchte dacht ik wel bij mezelf :"Wow, hello purple!" Ik heb heb hier 3 lagen op mijn lippen, het is een mooie donkere kleur en het kostte totaal geen moeite om het goed aan te brengen. Toch voelde het na een tijdje een beetje drogend op mijn lippen. Ik weet niet of dat hoort of dat het gewoon mijn eigen lippen zijn, aangezien die van nature erg droog zijn. Let trouwens niet op mijn yeti wenkbrauwen ik ben bezig ze te laten groeien, zodat ik ze weer mooi in model kan epileren.


Schaduw


Zonlicht

"05" is een beetje een donkerroze kleur. Voor mij is dit echt een everyday kleurtje. En ik vind het echt prachtig! Wat ik jammer vind is dat ook deze kleur een beetje drogend is op mijn lippen. Ik los dat probleem op door lippenbalsem te smeren voordat ik de lipstick op doe. Ook bij dit kleurtje heb ik drie lagen op mijn lippen gedaan.Al met al zijn het wel leuke kleuren voor een goede prijs en ze ruiken lekker! Verder ben ik nog wel op zoek naar de perfecte bordeaux kleur. Als je een mooie weet Let me know!

XOXO!
Sherr

4 opmerkingen:

  1. Volgens mijn heb ik deze kleur (van de Kate collectie) ook, ik vind hem echt heel mooi. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, it's so gorgeous! Helemaal in het zonlicht, vind de fullface pictures ook echt stunning. Mooie volle lippen.. ik ben jaloersss!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwww, pretty kleurtje zeg! Ik vind dat 'ie heel erg leuk bij je staat :D

    BeantwoordenVerwijderen