woensdag 31 oktober 2012

Pictorial: Bloody Nails

Hii iedereen!!

Happy Halloween! Het is vandaag Halloween en ik dacht misschien wil je er toch iets mee doen maar heb je geen zin om er teveel werk in te stoppen. Bijvoorbeeld als je vanavond een feestje hebt of iets dergelijks.  Ik was afgelopen zondag naar het Halloween feestje gegaan van Enchantra en dit waren mijn nagels. Benieuwd naar hoe je het last minute zelf kunt doen? Klik dan maar snel verder


1: We beginnen natuurlijk met schone nagellak vrije nagels. Ik heb zelf geen basecoat of iets dergelijks gebruikt aangezien ik niet van plan was om heel lang met zulke nagels rond te lopen. En omdat je er straks weer met nagellak remover overheen gaat heeft het niet echt veel nut.


2: Lak je nagels met een rode kleur. Deze rode kleur moet geen shimmers bevatten. ( Het moet natuurlijk wel op bloed lijken) Probeer je nagels heel slordig te lakken. Dit ging overigens tegen mijn natuur in, ik kan er echt niet tegen als ik mijn nagels slordig lak. En kan er dus ook helemaal niet tegen als er nagellak op mijn vingers zit. Maar goed alles uit de kast voor Halloween!


3: Nadat de rode lak een beetje is opgedroogd ga je er lekker slordig met een zwarte lak overheen. Ook deze lak moet geen shimmers bevatten.


4: Daarna ga je er met een wattenschijfje die een klein beetje nagellakremover bevat een er overheen wrijven. Zorg wel dat er echt een klein beetje nagellak remover op het wattenschijfje zit, anders haal je alles weg. Dit is zoals je kunt zien bij mij gebeurt. Omdat dit is gebeurd, ben ik dus weer eroverheen gegaan met het zwarte en de rode lak om een iets dramatischer effect te krijgen. Het maakt trouwens niet uit als er stukjes van het wattenschijfje op je nagels zit. Nogmaals hoe slordiger, hoe beter!


5: Het eindresultaat ziet er dan ongeveer zo uit. Hele vieze bloederige nagels. Om het nog realistischer te maken ben ik er met een matte topcoat overheen gegaan. Je kunt trouwens ook onder je nagels gaan met het zwart, daar lijken je nagels nog viezer door. Ook kun je met verschillende kleuren experimenteren. Zoals met bruin en donkerblauw. Dan lijken je nagels echt gekneusd en vies!

met flits


De nagellaken die ik heb gebruikt zijn van links naar rechts:
Essie  nr 61 "Russian Roulette"
Rimmel nr 800 "Black Out"
Essence Nail Art Special Effect! Topper "Soft Touch Topcoat"

Ga jij nog iets doen vanavond met Halloween?

XOXO!
Sherr
5 opmerkingen: