vrijdag 28 juni 2013

Sleek: (i want) Candy Collection

Hii allemaal!

Snoep, ik hou ervan en kan er maar met moeite van af blijven. Sleek heeft een zoete collectie uitgebracht die niet op je heupen (en buik!) gaat zitten, namelijk de Candy Collection. Een collectie met een palette, een blushby3 palette en een poutpaint. Ik en Xan hebben de palette en de blushby3 gekocht. Benieuwd naar de kleuren en de swatches?De limited editions van Sleek zitten vaak in mooie verpakkingen, ook deze is weer prachtig en past door de 2 cupcakes helemaal in het candy thema. De paletten zelf zijn zwart zoals we van Sleek gewend zijn en staat onder in de rechterhoek de naam van de collectie en het palette.


Er zitten twaalf kleuren in het palette varierend van mat tot shimmer. Zoals je kunt zien zijn het niet kleuren die ik elke dag zal gaan gebruiken, maar dit palette is door de originele kleuren en finishes wel een toevoeging aan mijn stash. De kleuren knallen echt van mijn scherm af en dat is ook wat ik van Sleek gewend ben.


Bovenste rij van links naar rechts:
Strawberry Sherbet: Een matroze kleur
Bon Bon: Een koele roze kleur met zilveren shimmer
Parma Violet: Een matpaarse aubergine kleur
Apple Sour: Een koele mintgroene kleur met zilveren shimmer
Pearl Drop: Een Shrekgroene kleur met shimmer
Flump: Een matpaarse kleur met een beetje een roze ondertoon

Onderste rij van links naar rechts:
Liquorice: Mat zwart
Blue Fizzle: Shimmer blauwgrijs
Aniseed: Een warme roze met gouden shimmer
Bubblegum: Mat smurfenblauw
Mint Cream: Mintgroen met gouden shimmer
Cream Soda: Een witte shimmer kleur

Ik heb dit keer de paletten anders geswatcht. Dit keer heb ik eerst de eerste helft van het palette geswatcht en daarna de andere helft. De pigmentatie zit meestal wel goed bij Sleek en ook dit palette stelt wederom niet teleur. Kijk dan hoe mooi de kleuren zijn! De matte kleuren moeten wel iets opgebouwd worden, maar dat vind ik zelf geen probleem.


De swatches bij Xan. De kleuren zijn net iets anders bij haar en lijken feller. Zelf krijg ik er een romantische feel bij. De kleuren lijken pastel op haar huid wat ook heel mooi is. Dit palette staat dus mooi op zowel de lichte als de donkere huid.


Het blushby3 palette heet 'Sweet Cheeks' wat ik een superschattige naam vind en helemaal past bij het snoeperige thema. In het palette zitten alleen roze tinten wat het een lieve uitstraling geeft.

Van links naar rechts:
Cupcake: Een roze creme blush
Dolly Mix: Een matte en koele licht roze tint
Candy Floss: Een felle warm roze tint met gouden shimmer


Met de pigmentatie van de blushes zit het wel snor. Het aanbrengen van deze blushes zou ik wel met een stippling brush aanbrengen of met een hele lichte hand, want ze zijn super gepigmenteerd en ondanks dat het een snoeperig thema heeft willen we er niet uitzien als een tekenfilmfiguur. Zelf ben ik een beetje huiverig over Dolly Mix, de middelste van de drie. Ik draag niet vaak koele tinten op mijn gezicht, omdat deze mij er een beetje dood uit laten zien maar de andere twee kleuren zijn voor mij pure liefde.


De swatches zijn bij Xan allemaal erg licht. Dit had zij niet van het palette verwacht en twijfelt of zij deze blushes er vaak bij zal pakken. Dit is natuurlijk erg jammer, ik vind de laatste tint, Cupcake, overigens wel erg mooi bij haar huidskleur staan!

Overall zijn we erg blij met de palettes en is het blushby3 palette een beetje een twijfelgeval. De Candy collectie bevat ook nog een poutpaint genaamd Lol-lip-pop voor euro 6,99,-. Als je de collectie nog wilt bemachtigen is het wel aan te raden snel te doen aangezien het een limited edition is. Wij hebben onze palettes bij Enchantra gekocht. Euro 9,99,- voor het palette en 12,99,- voor de Blushby3. Deze collectie is verder ook nog verkrijgbaar bij Boozyshop en The Make Up Spot.

XOXO!
Sherr

1 opmerking:

  1. wow I actually thought it was a chocolate bar when I saw the first photo :D lovely post! I'm your new follower on bloglovin (Petra Lorencova, #17), you can follow me back if you want♥ kisses,

    www.lorietta.cz

    BeantwoordenVerwijderen