vrijdag 24 augustus 2012

EOTD: At The End Of The Rainbow...

Hii iedereen!!

De afgelopen weken hebben wij eindelijk een beetje zomerweer gehad. De temperatuur schoot omhoog! Wat natuurlijk heerlijk is, maar waardoor ik wel minder zin krijg om mij op te maken. Ik zet dan meestal een gekleurde eyeliner of een leuke lipstick waardoor ik net iets extra heb toegevoegd aan mijn gezicht. Vandaag heb ik een look voor jullie als variatie op de simpele gekleurde eyeliner. Klik maar snel verderIk heb namelijk vandaag de regenboog eyeliner gemaakt. Deze look zou je makkelijk kunnen maken met verschillende kleuren vloeibare eyeliner. Nou heb ik alleen zwarte eyeliner dus moest ik er iets anders op verzinnen. Ik ging in mijn oogschaduwpalettes kijken en kwam daar het prachtige Curacao palette tegen van Sleek. Dit palette heeft alle kleuren die men nodig heeft om een accuraat gekleurde regenboog te maken.

Als eerst heb ik mijn Urban Decay Primer Potion over het ooglid gesmeerd als basis voor de gehele ooglook. Vervolgens heb ik Naked uit mijn Naked 1 palette over gehele ooglid aangebracht om het mooi en egaal eruit te laten zien. Om de kleuren iets meer te laten spreken heb ik eerst gebruik gemaakt van de Maybelline Color Tattoo in de kleur Infinite White. Deze zorgt er ook voor dat alle kleuren een beetje shimmerig worden, dit omdat ik ook met een aantal matte kleuren werk. Met deze witte shimmer kleur heb ik een eyeliner lijntje aangebracht. Nadat deze was opgedroogd begon ik met mijn regenboog. Hieronder zien jullie de kleuren die ik heb gebruikt en in welke volgorde.


Van links naar rechts: 
Maybelline Color Tattoo Infinite White, Singapore Sling, Tequila Sunrise, Screwdriver, Green Iguana, Blue Lagoon en Purple Haze.

Het is de bedoeling om met een kleine kwast de kleuren een voor een aan te brengen op de witte eyeliner en dat je ze een beetje in elkaar laat overlopen. Vervolgens heb ik de kleur Buck uit het Naked 1 palette aangebracht in de crease. En Sin als highlighter op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Vervolgens heb ik mascara aangebracht en een wit lijntje op mijn waterlijn.
Overige gebruikte producten:
Garnier BB cream in de tint medium
Catrice Defining Duo Blush in de kleur Pink Grapefruit Shake
YSL Shocking mascara
Catrice Kohl Kajal Pencil in de kleur White
Catrice Ultimate Colour 210 Pinkadilly Circus

Ik wens jullie een fijn weekend!

XOXO!
Sherr2 opmerkingen:

  1. Oh my, ik blijf het een kunst vinden als je dit zo mooi kan maken! Een rainbow liner.. loving it! Gorgeous, echt incredible!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aahw thank you!! Leuk om zo'n compliment van jou te krijgen :D

      Verwijderen