vrijdag 6 juli 2012

Xan's little captured moments June


Hello there,

We zijn alweer een maandje verder. Dat betekent weer foto's van de maand. Goh wat gaat de tijd snel zeg. In de maand juni heb ik ook weer een heleboel gedaan en meegemaakt. Kijk maar lekker meer naar de selectie die ik voor je hebt samengesteld.Samen met vriendinnen naar Beverwijk geweest. En we konden niet weggaan zonder een maïs. Lekker met boter en zout. Kruidvat had een actie. Bij aankoop van bepaalde producten kreeg je een Impress gratis mee. Ik heb een Loreal nagelak en een mascara van Maybelline die ik nog moet uitproberen :$ Daarover moet ik nog schrijven. Verder heb ik lekker gerelaxed met een bak popcorn en de afleveringen van The Fresh Prince of Bel Air. En niet te vergeten het O.P.I Spiderman mini pakket gewonnen =D met vrijkaarten. En ik ga vanavond naar de film. Spannend.

Bij Sherr op bezoek geweest en haar schoonbroer heeft zo'n lieve en schattige hond. En hij is zo braaf. Ja; ik die bang ben voor honden vond hem zo schattig. Hahaha. Bij Sherr nasi gemaakt, en het heeft gesmaakt. Eg he ik ga op bezoek en ik ga koken =P het was wel leuk. En daar hebben we een vrolijke foto van mij in de regen. Hahah. Wat regende het hard zeg. Was ook zeiknat die middag. Dezelfde regenachtige dag heb ik genoten van mijn Phineas and Ferb pasta. Hahah ik zag het staan en vond het zo leuk. Je ziet ook die gezichten erin. Soms is het kind in mij zo sterk. LOL.

Op weg naar het Enchantra feest heb ik een Starbucks gehaald.Hahha en mijn naam..tja...aan haar smile was het al te zien dat ze het verkeerd zou schrijven. Hahhah. Misschien een idee om een volgend keer gewoon Xan te zeggen en kijken hoever ze komen. Ik denk dat het lang gaat duren voor de letter X wordt geschreven. Blijven proberen. Bij Echantra een gezellige dag met Nikki en Sherr gehad. We hebben ons laten opmaken en ook nog eens leuke inkopen gedaan.

En dan was het zover. Mijn diploma uitreiking. Wat een opluchting, na al het harde werken heb ik het dan ook verdiend. Het proosten hoort er dan ook helemaal bij =D. Na tijden heb ik weer mijn dummy gepakt en ben ik gaan tekenen. Een hobby dat mij rust geeft en eigenlijk weer vaken moet uitoefenen. Een lekkere cake in a mug gemaakt met benco. Het was heerlijk. En ik heb genoten van een lekker Fernandes chocolade ijs. Na lange tijd heb ik dit ijsje weer gegeten. In Suriname at ik er bijna elke dag één.

Ja, ook ik heb gekeken naar het EK. Ik was voor Nederland, maar helaas heb ik mij alleen maar geergerd. Jammer, volgend keer beter. Het blijft een spel. Op vaderdag naar de kerk geweest en ik zag er lekker simpel uit. Rechtsonder zien jullie een Destiny's Child show. Na lange tijd weer oude liedjes beluisterd. Altijd leuk als je ze lang niet heb gehoord. Verder heb ik lekker hard meegezongen met de liedjes van The Lion King. Het klein kind in mij weer. LOL

Naar een kinderfeestje geweest. Wat waren de taarten mooi en lekker. Heel cool gemaakt. Ik heb gezond gedaan met een bakje kersen. Genoten van een lekkere bami. Na tijden weer naar New King geweest en een Sui Kau soep gegeten. Dat is een chinese soep met verborgen garnalen. Super lekker. Mijn nagels in drie kleurtjes van O.P.I. gelakt. 

Het zijn de laatste dagen dat ik van mijn OV gebruik kan maken, dus ik reis er lekker ver mee. Samen met een vriendin ben ik een dagje naar Sittard en Roermond geweest. Het was mooi weer, dus had ik ook een groene broek aan. Lekker kleurrijk. In Sittard heb ik in de V&D mooie oorbellen van de Kuise Meisjes gehaald. Ik vind ze geweldig. Nu nog combineren. In Roermond een NBA spel gehaald voor de XBOX. Ja, ik ga leren basketballen. Dit komt door een vriendin die mij kennis heeft laten maken met het spel. Nu ben ik lekker aan het oefenen. En de laatste dag van juni had ik een familie feestje. En ben ik losgegaan met paarse kleuren van mijn Sleek palette.

Dat was het dan weer voor de maand Juni. Wat heb jij in de maand Juni beleefd?

Love,
       Xan

4 opmerkingen:

 1. In Sittard en Roermond geweest, gewoon bij mij in de buurt!!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah ja =D Afgelopen donderdag was ik in Maastricht. ook niet zo ver.

   Verwijderen
 2. Wat een gave pictures allemaal! Leuk dat jullie zo close met elkaar omgaan, en samen een blog hebben, amazing om te zien. :) Geweldige aankoopjes had je gedaan.. en die popcorn. namnamam! Alle foodpictures zagen er geweldig uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen