maandag 9 juli 2012

Glory palette by Sleek with Look

Hello there,

Twee weken geleden heb ik het Glory palette van Sleek bij Enchantra besteld. En afgelopen zaterdag kreeg ik hem binnen. =D Helemaal happy heb ik het pakket natuurlijk opengemaakt. En ben ik meteen aan het swatchen begonnen. Benieuwd naar de kleuren? Klik dan op meer lezen.


Het palette heeft een mooie doos met, ik neem aan, een Griekse godin erop. De Britse vlag staat er omdat de Olympische Spelen dit jaar natuurlijk in Groot-Brittannie wordt gehouden. Verder is het een eenvoudige doos. Het palette is net als de andere Sleek paletten zwart  met de naam van het palette erop. Omdat het een limited edition is staat er ook 2012 collection erbij vermeldt. Het palette bevat twaalf kleuren. Waarvan 10 shimmer kleuren en 2 matte kleuren.

VLNR:
1ste rij: Tube - Overground - Bakerloo - Jubilee - Platform - Nothern
2de rij: District - Hammersmith and City - Picadilly - Circle - Victoria - Central

De kleuren Platform en Central zijn de twee matte kleuren. De kleuren bevatten allemaal een goede pigment. Ik ben daar heel blij mee. Ik ben helemaal weg van het palette. Daarom heb ik er ook meteen een look mee gemaakt. Het is een hele simpele look. Ik heb voor deze look de kleuren: Jubilee, Victoria, Nothern en Bakerloo gebruikt.

Vanuit mijn binnenste ooghoek heb ik de kleur Jubilee tot aan de helft van het bewegend ooglid geplaats. Daarnaast is de kleur Victoria.  In de crease heb ik de kleur Northern. Boven heb ik Bakerloo tot aan mijn wenkbrauw aangebracht. Om een goede overloop van de kleuren te krijgen heb ik deze geblend.

Een full face picture. De look is makkelijk te dragen met een bril.

Wat vinden jij van het palette en de look?
Het Glory palette is voor €8,49 te koop bij Enchantra.

Love,
        Xan

4 opmerkingen:

 1. God, wat heeft Sleek toch mooie palettes, om van te houden! De look die je ermee hebt gemaakt is ook echt stunning om te zien. :) De kleur in je arcadeboog is echt GORGEOUS!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt weer en mooi palette, maar met veel te felle kleuren voor mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik heb het omgekeerde met naturel kleuren.=) Maar ben wel van plan om een palette te kopen met naturel kleuren en een look daarmee te maken. Kijken hoe dat bevalt.

   Verwijderen