zaterdag 5 mei 2012

EOTD: Sleek Curacao


Hello iedereen!

Vandaag even een look die ik heb gemaakt met het Sleek Curacao palette.Ik had dit prachtige palette gekocht op de beautygloss party.
Benieuwd naar mijn look?
Vandaag is het bevrijdingsdag gaan jullie iets leuks doen? Ik ga vandaag naar mijn vriend in Rotterdam en gewoon hangen denk ik.

Voor mijn doen is dit een best felle look geworden. Ik ben meer van de naturelle kleuren en het Naked palette is dan ook mijn beste vriend. Toch vond ik het wel tijd voor wat 'out of the box thinking' en heb daarom dan ook besloten om het Curacao palette aan te schaffen. En of het outside of the box is! Ik heb trouwens geen full face foto dit omdat ik geen foundation en dergelijke bij mij had. Ik had alleen een potlood en mascara bij mij. Dit zijn ook de producten die ik gebruik wanneer ik echt haast heb. Het is dus letterlijk een Eye Of  The Day. Op dit moment ben ik er ook nog niet klaar voor om mijn naakte gezicht te showen haha! Ik kan nog veel leren van Serena maar goed, genoeg gepraat hier komen de foto's van mijn look!Om deze look te maken heb ik Martini in de binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw aangebracht.Blue Lagoon heb ik over het gehele ooglid aangebracht en Purple Haze heb ik in de crease en bij de onderste wimperrand aangebracht en deze naar boven geblend in een 'V' vorm. Ik heb ook nog een klein beetje Espresso Martini  in de crease aangebracht om deze iets meer aan te zetten. Ook heb ik een klein beetje screwdriver aangebracht bij het begin van mijn onder ooglid. Verder nog een oogpotlood van Essence aangebracht in de kleur 01 Black Fever en NYC High Definition Mascara Volume in de kleur 854 Carbon. Mijn wenkbrauwen had ik aangezet met het zwarte oogpotlood, omdat ik vond dat ze een beetje verdwenen bij deze look. Zoals je ziet zijn ze nu even sprekend als de look =)


Maak jij graag felle looks of ga je meer voor de wat rustige looks?

XOXO!
Sherr

1 opmerking:

  1. Wauw, wat mooi! Dit staat je ontzettend goed, ik zou graag een totaal plaatje zien van je gezicht voor de complete look.

    BeantwoordenVerwijderen