maandag 30 september 2013

Lipstick van It Style make up


Hey hey,

De laatste dag in Rome ben ik wezen zoeken naar souvenirs. Tijdens het wandelen kwam ik de winkel: "It Style" tegen. Een makeup merk waar ik nog niet bekend mee was.  Het merk is in Italië en Spanje te vinden. Ik kocht daar twee lipsticks.


In het assortiment van It Style make up zijn er verschillende producten opgenomen. Denk daarbij aan lipproducten, oogschaduws, nagelproducten.
Ik speelde het safe en koos voor twee lipsticks. Met lipsticks kan je toch niet echt de mist in gaan??

De hulsen van de lipsticks vond ik op het eerste gezicht goed uitzien. Zoals je kunt zien is de zwarte huls lang en smal en de grijze wat aan de bredere kant.
De lipstick in de zwarte huls, €5,95, heeft een heerlijke chocolade geur. De kleur is .....
De lipstick in de grijze huls, €9,95, is een matte lipstick en blijft lang zitten. De lipstick is overigens geurloos
Passion is een cherry roze kleur.
Satin een licht bruine kleur.
Over de pigmentatie van de lipsticks kan ik absoluut niet klagen. Ik was zeer blij met dit resultaat. Altijd spannend bij een onbekend merk natuurlijk. Maar dan blijft de vraag hoe lang blijft de lipstick zitten?

Ik ben persoonlijk gek op de kleur Passion. Een mooie cherry kleur die heel goed blijft zitten. Ik heb het maar één keer bijgewerkt.
De kleur Satin vond ik een aparte kleur die ik nog niet in mijn lippenstift collectie had. Een kleur die niet nude is maar ook niet al te opvallend(als je hem licht aanbrengt). Hij is inderdaad longlasting. Je kunt eten, drinken en hij blijft de hele dag goed zitten. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst. Deze kleuren zal ik zeker vaker dragen.

Had jij eerder van het merk It Style make up gehoord?

Love,
        Xan

5 opmerkingen: