maandag 25 februari 2013

New in: beauty Xan #4

Helllooowww,

Ja, na lange tijd ben ik weer terug. I know, I know. Ik ben echt lang weg geweest, maar ik ben natuurlijk niet stil blijven zitten. Ik heb af en toe alsnog hier en daar geshopt. Dit is een petit shoplogje van wat er nieuw is in de beautystash van moi. Check it out.Hmm, laat me maar eerst beginnen met wat Catrice lakjes die er uit het assortiment zijn vertrokken. Altijd wel jammer, maar toch  leuk. Want er zijn nieuwe producten die dan de schappen vullen. 
Ik heb in de Kruidvat de kleur Dirty Berry gehaald. Een lichtpaars kleurtje met een mooie glitters. De twee lakjes ernaast heb ik van lieve Sherr gekregen. Een goud/oranje kleurige(Oh My Goldness) lak en een donkergroene(King of Greens) lak.
Er zijn in sommige Kruidvat winkels nog vele lakjes van de oude collectie beschikbaar. Ik heb tot afgelopen week nog geen nieuwe collectie gespot. Dus wees er snel bij. De lakjes kosten normaal €2,49 en zijn nu met 50% korting.

Deze Rimmel en Revlon oogschaduws heb ik gehaald bij de Big Bazaar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer weet hoeveel deze p.s. kosten. Ik heb de bon niet genomen. "Slimme ik,-_-". Ze waren , per stuk, in ieder geval onder de €4,-. Hieronder zie je de swatches.
  
Posh Peacock is een geweldig redelijk fel blauwe kleur. Geweldig pigment. Kan ik hopelijk mooie looks mee maken. 

 Revlon Sunrise, Sunset palette bevat 4 zachte kleuren. Ik vind het pigment van de kleuren redelijk. Ik ben zelf nieuwsgierig wat voor looks ik met deze kleuren kan maken.  

In de Kruidvat leek de Lip and Cheek Colour van Catrice mij interessant. Gewoon proberen dan. Ik heb gekozen voor de kleur Picked Cherry Blossom. Een roze kleur. Ik moet zeggen dat ik het pigment wel goed vind. Ben benieuwd hoe het op de lippen en wangen zit. En een lipbrush is altijd handig.  
Picked Cherry Blossom kost €3,99
Lip Brush kost €2,99 

What do we have here? Yep, goed gezien. Ik moest even een aantal keer goed kijken voor het tot me doordrong. Na mijn vakantie ben ik natuurlijk niet meteen de stad ingerend. "Yeah, I was broke".  Maar nadat er weer wat geld binnen was, ben ik toch wel gaan kijken wat er in de winkels te vinden is. In de SIX keek ik letterlijk mijn ogen uit: "Wat hebben ze een leuke collectie!". Goh, ik wil die winkel gewoon leeg kopen. Maar om even terug te komen op mijn verbaasde blik in de winkel. SIX heeft nu ook een cosmetica collectie. Yes, they do. Ik kon het niet laten om een simpele lippenbalsem te kopen. Ik vind de verpakking heel leuk. Een simpel klein "potje" gevuld met een heerlijke Cherry lippenbalsem. 
Soft Kiss by Six kost €3,95


And last but not least. De APOCALIPS. Overal werd erover gesproken en ik werd echt nieuwsgierig naar dit product. Om mezelf niet langer te kwellen ben ik de stad ingeweest om deze beroemde lipgloss/lippenstift te halen. Wat een drama was dat. Bij de Kruidvat: UITVERKOCHT! Ik kon wel huilen... Gelukkig hebben we nog de Etos. En lucky me, ze hadden ook nog eens €2,- korting op de Apocalips. Dus gooide ik meteen twee in mijn mandje. Ik ben gegaan voor de kleuren Big Bang(400), een felrode kleur,  en Stellar(400), een roze kleur met een oranje/koraal ondertoon. Ik kan jullie nu al vertellen dat ik geen spijt heb van deze aankoop en dat ik er zeker gebruik van maak. 
De Rimmel Apocalips kosten p.s. €10,99 
 Love,
         Xan

2 opmerkingen:

  1. Super mooie kleur heeft die cheek and lip colour van Catrice! Is het onderdeel van de standaard collectie? Ik ben zeer benieuwd naar de looks die je zult creëren met de Apocalips! De pigmentatie ziet er in elk geval verbluffend mooi uit!

    Toodles,

    EP (verhuisd van misayumi, hehe)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil ook de apocalips, ze lijken me zo ontzettend mooi! Bij de Kruidvat zijn ze nu voor zeven euro, dus ik ga vandaag of morgen even langs om in te slaan :D

    BeantwoordenVerwijderen