vrijdag 29 augustus 2014

NARS Highlighting Blush Powder: Albatross

Hii!

Als er een ding is waarvan ik vind dat een look niet zonder kan, is dat highlighter. Ik gebruikte hiervoor een van Sleek. Maar de highlighter der highlighters is wel Albatross. Ik heb het eindelijk in mijn bezit, ben je benieuwd naar de prachtige swatches? Klik dan snel verder!

woensdag 27 augustus 2014

Beauty spending diary #8


Hi allemaal!

Wat gaat het jaar snel zeg! Dit is alweer de achtste editie van onze beauty spending diary. Benieuwd naar onze uitgaves van augustus? Klik dan snel verder


maandag 25 augustus 2014

Rimmel London: Velvet Matte Nagellak

Hey hey,

Je hebt ze vast de afgelopen week zien langskomen op verschillende blogs. Ik heb het over de Velvet Matte nagellakjes van Rimmel. Ik vind het een hele mooie collectie van Rimmel en heb met de 1+1 aanbieding bij de Trekpleister twee lakjes weten te bemachtigen. Benieuwd naar de kleuren? Klik dan snel verder.

maandag 18 augustus 2014

Pure Heroine by Lorde


Hey hey,

In de beauty spending diary van de afgelopen maand had je het misschien al gelezen. Ik heb last minute nog de Lorde lipstick kunnen bemachtigen. "Pure Heroine". Ik ben helemaal weg van paarse lip kleuren en ik wilde deze lipstick dan ook al te graag aan mijn collectie toevoegen. De gewone Heroine kleur heb ik zelf nog niet maar wat was ik blij toen ik hoorde dat het in het vaste assortiment kwam. Die zal ik binnenkort ook toevoegen aan mijn paarse collectie. Anywho...back to Pure Heroine.

vrijdag 15 augustus 2014

Maybelline Color Show Bleached Neons: Tropink


Hi allemaal!
Vandaag na lange tijd weer een nagellak post. Ik heb al een tijdje geen nieuwe nagellak meer gekocht, omdat ik niet  meer zo into nagels was. Lipstick daarentegen is een ander verhaal! Maar goed we hebben het vandaag over Tropink!

maandag 11 augustus 2014

Latin Village 2014



Hey hey,


Ik was gister samen met 2 nichten en 2 vriendinnen naar Latin Village. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het een regendagje is geweest. Maar ondanks de regen hebben we de leukste lol gehad. We hebben veel gelachen, gedanst en lekker gechillt. Vandaag geef ik een hele kleine indruk van gister.